Średnia ocena dla całej twórczości
6,9/10 224
głosy
Średnia ocena
-/10 0
głosów
data urodzenia:1874-05-16
data śmierci:1947-11-28
miejsce urodzenia:Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:175 cm
Laurence Hanray

biografia

+

Laurence Hanray jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1947
6,0Pan Gride
    1947 
    Dr Lefage
      1944
      Komisarz policji
        1944 
        7,0Parkes
          1944 
          6,2Angus Rossiter
            1942
            4,5Dr Lawrie
              1941
              7,8Pan Williamson
                1940
                 
                  1939
                  Stary Strong, jego ojciec
                    1938
                    Klemens von Metternich
                      1938 
                      Casca
                        1937
                        7,8Forrester
                          1937 
                          7,0Cottin
                            1937 
                            Sir George
                              1937 
                              Urzędnik sądowy
                                1937 
                                7,2Pan Bishop
                                  1937 
                                  Kelner
                                  • (niewymieniony w czołówce)
                                  1937 
                                  • (niewymieniony w czołówce)
                                  1937 
                                  Pan Perrin
                                    1937 
                                    6,0Crawley , prawnik
                                      1936
                                      7,7Pan Bamfylde
                                        1936 
                                        Thomas
                                          1936 
                                          Poole
                                            1936 
                                            Jenkinson
                                              1936 
                                              6,2Heertsbeeke
                                                1936 
                                                7,5Arcybiskup Salzburga
                                                  1935
                                                  5,5Grant
                                                    1935 
                                                    Koroner
                                                      1934
                                                      Parson Bowden
                                                        1934 
                                                        Simon Ledbury
                                                          1934 
                                                          Wormington
                                                            1934 
                                                            Collum
                                                              1934 
                                                              6,8Burke
                                                              • (niewymieniony w czołówce)
                                                              1934 
                                                              Dr Bristol
                                                                1934 
                                                                Kasim Baba
                                                                  1933
                                                                  6,7Tomasz Cranmer, arcybiskup Canterbury
                                                                    1933 
                                                                    Pan Tarvin
                                                                      1933 
                                                                      Duncan
                                                                        1932
                                                                        Hope
                                                                          1932 
                                                                          Major Ango
                                                                            1932 
                                                                            7,0Ribbles
                                                                              1932 
                                                                              6,0Szef policji
                                                                                1932 
                                                                                Redaktor wiadomości
                                                                                  1931
                                                                                  Pan Montgomery
                                                                                    1930
                                                                                    Gregory Hayes
                                                                                      brak tematów

                                                                                      Dowiedz się więcej o

                                                                                      WTF:false,ads:true