Średnia ocena
4,8/10 37
głosów
data urodzenia:1990-03-13
Natalia Durczok

biografia

+

Natalia Durczok jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2012
5,2 
    2012 
    4,8Martwa kobieta w prosektorium
      2009
      5,1 
        2007
        5,2Uczennica
          2006
          5,8Asia

            dyskusja

            (1 temat)
            tytułautorpostyostatnio pisał

            PRZYPADEK ???

            Czy ona nie jest czasami w jakiś sposób spokrewniona z Kamilem Durczokiem ( tym z TVNu ) ???
            2

            Dowiedz się więcej o