Średnia ocena dla całej twórczości
5,3/10 3.790
głosów
Średnia ocena
4,7/10 34
głosy
2 osoby dodały do ulubionych
data urodzenia:1990-03-13
Natalia Durczok

biografia

+

Natalia Durczok jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2012
5,7 
    2012 
    4,9 
      2009
      5,2 
        2007
        5,2Uczennica
          2006
          5,8Asia

            dyskusja

            (1 temat)
            tytułautorpostyostatnio pisał

            PRZYPADEK ???

            Czy ona nie jest czasami w jakiś sposób spokrewniona z Kamilem Durczokiem ( tym z TVNu ) ???
            2

            Dowiedz się więcej o

            WTF:false,ads:true