Średnia ocena dla całej twórczości
5,5/10 43.097
głosów
Średnia ocena
5,0/10 1
głos
0 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1971
Piotr Zalewski

biografia

+

Piotr Zalewski jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2011-2014
3,7Ratownik medyczny
  • (gościnnie)
2005-2007
4,6"Łysy"
  • (gościnnie)
2005-2006 
4,0
  • (gościnnie)
 
2004
4,7Mężczyzna, który stanął w obronie Marysi
  • (gościnnie)
2003-2008
7,1
  • (gościnnie)
 
1998-1999
4,0Kolega Kostka z Klubu Sportowego
  • (gościnnie)
  • Absolwent PWST we Wrocławiu z 1997 roku.

dodaj nowy temat w dyskusji

Dowiedz się więcej o

WTF:false,ads:true