Miasteczko Halloween

The Nightmare Before Christmas
1993
7,6 84 tys. ocen
7,6 10 1 84175
7,5 39 krytyków
Miasteczko Halloween
powrót do forum filmu Miasteczko Halloween

Chyba jest już w sklepach nowe wydanie DVD Miasteczka. Można też kupować na Allegro. W wydaniu tym są dwie płyty, pojawił się dubbing znany z Polsatu, cena ok. 50-60 zł.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
ser_plesniowy

NO WRESZCIE!!! Wielkie dzięki za tę informację. Już mam poprzednią edycję, ale tę kupię na pewno! Już się cieszę na te dodatki!

ocenił(a) film na 7
ser_plesniowy

A jak z tłumaczeniem na drugiej płycie? są napisy PL?

Sub_Zero

Są polskie napisy na drugiej płycie :)

Co do samego filmu, to mamy wersję oryginalną, polski dubbing, dubbing czeski i węgierski (oba bez dubbingowania piosenek, lecą na nich napisy), można również wybrać dubbing rosyjski, jednak go... nie ma :P Zamiast tego włącza się oryginalna ścieżka z napisami pa ruski...

ser_plesniowy

Dzis kupilem w empiku:) Cena 55 zl... Nie zaluje:)

W wydaniu na drugiej plycie jest Frankenwennie i Vincent.

ocenił(a) film na 10
ser_plesniowy

Strasznie mnie wkurzyła ta akcja z rosyjskim dubbingiem. Aż napisałam maila do dystrybutora. Znam rosyjski i zależało mi głównie na tym dubbingu właśnie, po to kupiłam te nowe wydanie (poprzednie już mam, tak samo jak nagrywaną z telewizji wersję z polskim dubbingiem) i co się okazało? Że po wybraniu tej opcji włącza się oryginalny dźwięk z ruskimi titrami. A wiem, że film był zdubbingowany na rosyjski. No cóż. Przyjdzie mi poprosić znajomego, aby mi w Rosji kupił...

"Gnijąca panna młoda" - po rosyjsku wyszła super.

ocenił(a) film na 9
ser_plesniowy

Kurcze, nawet nie wiedziałem. Minęło parę miesięcy, a w Bydgoszczy w ogóle go nie widziałem :(. A dodatki też są po polsku?

speiderman

W mojej wersji Miasteczko Hallowem jest zdublingowane (calkiem przyzwoicie!). Oczywiscie do wyboru mamy jesze napisy.

Jesli chodzi o dodatki mamy do wyboru tylkoi napisy.