Szpiedzy i piraci  

dodaj nowy temat
lista tematów
obserwuj
faq
  karolxx off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 marca 2009 12:24 odpowiedz 
Super serial!!!
serial nagrany we wspaniałej scenerii i wogóle świetny. Wie może ktoś jak go zdobyć?? jeśli ma go ktoś to chętnie odkupię gg 8692027
22 Odpowiedzi

I_am_a_Bad_Girl off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 15 czerwca 2009 19:04 odpowiedz 
NIE WIERZĘ!!! Będzie na zone Europa! Mógłby ktoś nagrać? Odkupię! :)
  karolxx off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 16 czerwca 2009 11:50 odpowiedz 
ja również proszę, żeby ktos w miarę możliwości to nagrał i umieścił na chomiku np lub na rapidzie
Valtara off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 15 stycznia 2010 20:50 odpowiedz 
a ja mam na plycie :) wystrarczy wejsc na www.chomikuj.pl i poszukac moj profil Valtara:) mozna go tam za darmo obejrzec :)
  Seiya off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 16 czerwca 2009 13:48 odpowiedz 
ja też bardzo proszę,dajcie namiary skąd i jak zdobyć ten serial
  Irmelin off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 czerwca 2009 20:45 odpowiedz 
ja też bym była wdzięczna gdyby udało się komuś nagrać ten film i wrzucić nawet na youtube w częściach...
  Seiya off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 22 czerwca 2009 14:37 odpowiedz 
dzięki;) a możesz napisać jak to rozpakować? potrzebne jest jakies hasło
  karolxx off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 22 czerwca 2009 20:18 odpowiedz 
jest program winrar do rozpakowania takich plików-ja jednak czekam na polska wersję...
  Seiya off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 22 czerwca 2009 21:18 odpowiedz 
mam program winrar ale trzeba wpisać jakieś hasło kiedy chcę rozpakować plik (proszę o pomoc, nie za bardzo się na tym znam)
  karolxx off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 23 czerwca 2009 19:03 odpowiedz 
hm to sam już nie wiem o co chodzi:( nie powinno być żadnego hasła sprubuj raz jeszcze ściągnąć te części i je rozpakowac
Seana off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 23 czerwca 2009 21:45 odpowiedz 
Wszystkie części można zaleźć w angielskiej wersji na youtube http://www.youtube.com/watch?v=55ppwH-q8r8&feature=relat... , części są trochę porozrzucane, ale idzie wszystkie odszukać. W wersji angielskiej ma tytuł „Pirates Blood Brothers”. Swoją drogą rozwalili mnie tłumacząc Zły los jako Dark Angel;p Chyba słabych tłumaczy mają, albo to taki autorski pomysł. Ja tam wolę Zły los...
  Seiya off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 24 czerwca 2009 14:06 odpowiedz 
znalazłam to, ale niestety część oznaczona jako pierwsza zaczyna się dopiero od aresztowania Hippolita więc jeśli ktoś znajdzie link do wcześniejszych scen to bardzo proszę, nie mogę tez znaleźć 7 i 16 części

będę wdzięczna;)
  karolxx off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 24 czerwca 2009 19:31 odpowiedz 
na zone europa leciał w tamtym tygodniu więc może ktoś w końcu to gdzieś wrzuci,bo chciałbym to już obejrzeć
MichalMM off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 27 czerwca 2009 21:01 odpowiedz 
A może ktos zna link do serialu (360 min) a nie (220)
barbarka5_2 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 7 lipca 2009 18:29 odpowiedz 
hmmm swietny serialik, pamietam jego emisje w Telewizyjnej Jedynce jakis czas temu, moglaby Telewizja Polska go jeszcze raz puścic / tylko o jakiejs przyzwoitej porze/ a nie dawac przez caly rok Plebanie, Klan - stare odgrzewane kotlety.....a tak nawiasem jak ktos by zdobyl ten serialik to niech pamieta o mnie:) pozdrawiam
  I_am_a_Bad_Girl off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 sierpnia 2009 20:18 odpowiedz 
Alleluja! Po tylu latach poszukiwań znalazłam!
http://chomikuj.pl/Dori1703
Zdecydowanie polecam wszystkim.
MichalMM off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 18 sierpnia 2009 19:49 odpowiedz 
Chwała Ci za ten link ja tego też kilka lat szukałem!!!!!!xD DZIEKI
niewazne_3 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 18 sierpnia 2009 20:40 odpowiedz 
KOCHAM INTERNET!!! ŁEEEEEE TYLE LAT!!! NARESZCIE! DZIEKUJE Z CALEGO SERCA!! ;]]]]]
  Seiya off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 sierpnia 2009 14:55 odpowiedz 
nareszcie!też czekałam kilka lat i teraz wkońcu polska wersja!
WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla dobrych ludzi!:)
  karolxx off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 sierpnia 2009 19:24 odpowiedz 
wkońcu jest polska wersja dzięki wielkie dla właścicielki chomika za wrzucenie tego mini serialu-tyle się tego oszukałem że szok dzięki za link!!!!
  dakota89 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 grudnia 2009 16:48 odpowiedz 
Hasło do plików z Rapidshare'a to: rmvb.

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.