Grażyna Błęcka-Kolska

Grażyna Błęcka

7,4
11 788 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Grażyna Błęcka-Kolska

kto przyjął do szkoły teatralnej kobietę z nieprawidłowym zgryzem i wadą wymowy????
interesujące

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
orys

chyba nie ważne jest czy ktoś ma krzywy zgryz ale jaki jest poziom jego gry aktorskiej...

Nie jedna Kolska ma wadę wymowy...
A mi właśnie brakuje takiej normalności w filmach. Przecież w świecie realnym nikt nie posługuje się idealną polszczyzną i każdy się czasami przejęzycza...
Wracając do Kolskiej, mnie się jej gra podobała, ona miała być taka cyniczna i chłodna w tym filmie. Tak mim się wydaje...

tiggy

W tym swiat jest dziwny bo wulgaryzmy chyba po to zrobil by swiat się stał bardziej realnya nikt nie pomyślał o tym by aktor czasem się seplenił ( może nie tak jak ja) takie żeczy by pozwoliły bardziej wczuć sie odbiorcy w film.(bo aktor by bardziej przypominał jego takiego bardziej przecietnego)

użytkownik usunięty
orys

A kto powiedział, że to musi być jej wada? może to było to co wyróżniało ją spośród kandydatów Trzebiatowska wady wymowy nie ma, a jest gorszą aktorką od niej.

orys

hehe

W Argentynie na pewno by jej nie przyjęli do żadnej szkoły aktorskiej. Całe szczęście, że tam nie mieszkamy. Niesamowita aktorka.