Wojna domowa

Easy Virtue
2008
6,9 28 tys. ocen
6,9 10 1 27848
7,0 6 krytyków
Wojna domowa
powrót do forum filmu Wojna domowa

użytkownik usunięty

Wielka szkoda, ze film nie pokazał sie w polskich kinach. Bardzo miło sie go ogląda. Polecam wszystkim :)
9/10

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8

a ty gdzie go widziałaś;]? bo ja usilnie go poszukuje;//

Tarantinka19

Pod koniec sierpnia będzie w kinach w końcu doczekał się polskiego
dystrybutora.To będzie ekstra film :)

użytkownik usunięty
tulipan

Film jest świetny po każdym względem - aktorstwo na bardzo wysokim poziomie, cudowna muzyka (świetnie szczególnie wypada piosenka w czołówce - warto zwrócić na nią uwagę, bo śpiewa ją Jessica Biel), kostiumy (moje ulubione lata 20.), jednak przede wszystkim film przez całą długość trzyma poziom, jak dla mnie nie ma w nim momentów, które byłyby w stosunku do całości zbyt nudne, sentymentalne czy przesadnie dramatyczne. Jak najbardziej polecam.

użytkownik usunięty
tulipan

Widziałam zapowiedź. Ale na tym się skończyło. W kazdym razie nie pamiętam by kiedykolwiek Easy Virtue pojawiło się w Cinema City... :/ A szkoda.

Z tego co pamiętam to film nie pokazał się w multipleksach, ale w bardziej kameralnych kinach.

ocenił(a) film na 7
h_anka

Macie chyba niedokładne informacje bo ja widziałem "Wojnę Domową" podczas wakacji (konkretnie w sierpniu 2009 podczas jej polskiej premiery) w Silver Screenie w Gdyni - typowym multipleksie.

Bociek_O_le

w Multikinie w Krakowie jej nie grali, ale w studyjnych kinach była.

ocenił(a) film na 7

Film jest zabawny. Pokazuje miłość dwóch różnych światów. Niestety zawiązuje się konflikt synowa-teściowa. Kto wygra? Obejrzyjcie i przekonajcie się sami. Jak dla mnie, film 7/10