Świetny film. Naprawde dziwię się dlaczego tak słabo oceniony. Serdecznie polecam!
Mnie też zadziwiła niska średnia. Napięcie świetnie rozłożone, od pierwszych minut filmu. Allen pokazał prawdziwą klasę - zrobił film, który jest zupełnie "nie-allenowski" To jeden z jego najbardziej (obok "Wszystko gra" ) poważnych filmów, gdzie nie warto doszukiwać się humoru. Reżyser, który doskonale sprawdzał się do tej pory w komediach, w których zazwyczaj sam grywał, tym razem postawił na dramat psychologiczny, zamieniając przy okazji Nowy Jork na Londyn. Uwielbiam komediowego Allena. "Sen Kasandry" komedią nie jest, a mimo to potwierdza wielkość i klasę tego reżysera. 10/10.
haha ;o
ja w kawałkach dopiero obejrzałam, bo mi się sciąga i po przeczytaniu waszych opiniiiii z zaufaniem kurde no dałam 9/10 ! *:
;-D
Ja również dołączam się do oceny i z czystym sumieniem przyznaje zasłużone 8/10.
haha
nie obejrzalamm jeszcze
bo głupie liny !! sciagnelam wszystkie i okazalo sie ze czwarty chyba z 16 jest uszkodzony ! ;l
znacie gdzies stronke gdzie filmik se jest dobry i wszystko gites i z lektoremm ???
haha
to juz sciagnełam na aresie
choleraaa
jaka debilka ze mnie
;d;d
chodzilo mi w ogole o ' dom na krancu swiata a nie to '
hahaha
bo poknocilo mi sie bo w koncu tu i tu colin gra i jakis tak ;dd
haha
ale dziekii dx