1408

2007
6,8 274 tys. ocen
6,8 10 1 274275
6,5 31 krytyków
1408
powrót do forum filmu 1408

użytkownik usunięty

Jedyne słowo jakim mogę podsumować ten film. Scena na scenie, wszystko jest doskonałe(w końcu King). Widziałem dwa razy, za pierwszym razem nie odebrałem go jak należy, za drugim dotarło do mnie że jest to film Wybitny. Po obejrzeniu, nie mogłem się pozbierać, myślałem tylko o TYM... po żadnym filmie się tak nie czułem... POLECAM !

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Ja obejrzałam go raz i według mnie to nic specjalnego, momentami nudził.

użytkownik usunięty

To zależy jak się go odbiera, widać nie udało się Panience jak należy. BTW, Stephen King jest Panem ;].

jak dla mnie nic specjalnego.... 4/10

ocenił(a) film na 9

ja także uważam, że byl świetny :) długo po nim balam sie chodzic wieczorami po pustym domu w obawie zobaczenia jakiegos truposza czolgającego się z predkościa samochodu xP

ocenił(a) film na 7
grzybeQ

A dla mnie to film jak każdy inny. Horror, jak każdy inny, bo ja tylko takie oglądam. Dobrze, że nie było chociaż nudny, tylko cały czas coś się działo. Myślałem, że będzie gorzej, bo co się może dziać jednemu człowiekowi w pustym pokoju, ale miło się zdziwiłem.

ocenił(a) film na 7
grzybeQ

Oglądałam raz, na dvd. Dobry, aczkolwiek nie miałam problemu z chodzeniem wieczorami po pustym domu jak koleżanka :D Jeszcze nie zdarzyło mi się coś takiego, może po prostu jestem wymagająca i mało co mnie przeraża. Ale nie powiem, wciąga i warto go zobaczyć. 7/10