Wg mnie zasługuje na najwyższą ocenę :) Na arenie filmów romantycznych zdecydowanie wygrywa z wieloma pozycjami :)) Wzruszający i porywający, ciekawy, a zarazem wyważony :)) Czasami słodki, lecz nie mdły :))
film rzeczywiście bardzo fajny, nie nudny i hmm.. magiczny :)
no ale i tak nic nie wygra z moim ukochanym "love actually"
Jak dla mnie też 1o/1o :)) film jest śliczny i magiczny :) mój ulubiony John jak zawsze wspaniale :D :)
zgadzam się. bardzo mi się podobał, dałem 9/10, bo 10/10 to już mega-
arcydzieło musi być ;)
Ja też dałam 9/10! Ten film ma w sobie coś... magicznego, jak określiła sunny838 :) Wracam do niego co jakiś czas i za każdym razem "zabija" mnie w tych samych miejscach! Wzruszający i piękny! Mam ogromny sentyment do tego filmu...
zgadzam się :) fakt, że takie rzeczy w życiu się nie zdarzają i jest to po prostu irracjonalne, ale mam to w nosie :) można sobie czasem pomarzyć ^^ 9/10
Mam to samo. Film jest oczywiście przerysowany, ale tylko po to, żeby pokazać, jak czasem niewiele potrzeba, aby nasze życie potoczyło się zupełnie inaczej. Człowiek dostaje tyle znaków, tylko nie zawsze potrafi je odpowiednio przeczytać.
A moja ulubiona scena w filmie - jak Jonathan dostaje od narzeczonej prezent przed ślubem i go rozpakowuje... Wtedy mam zawsze ciary ;)
haha no ta scena jest świetna, ale ja jednak najbardziej lubię tą końcowa scene na lodowisku, i ta rękawiczka ahh :) ten film to taka piękna bajka, żeby tak w zyciu było...
Najlepsza komedia romantyczna jaką w życiu widziałem :)
Kate Beckinsale bardzo mi sie po tym filmie spodobała :)