Dno i strata czasu. Beznadzieja wieje z kazdej sceny, brak dbalosci o szczegoly i placzacy sie watek. Dno i strata czasu.
Nie wiem jak o takim filmie można powiedzieć strata czasu ale ok :|
To nawet nie chodzi o grę aktorską J.LO ale nie wiem jak można ocenić 1/10 film, który pokazuje jak wielkie okrucieństwo dzieje się w Meksyku (zresztą nie tylko) widzę ze rasa nieczułych kretynów dobrze bawiących się przy filmie typu "Wredne dziewczyny", albo inaczej przy filmach typu "Piła" rośnie no nic to po prostu przykre i tyle .
sharon 6 chodzi raczej o ocenę filmu, tematu który ten właśnie porusza. dla mnie ten film to totalna klapa. Nie jest ani wciągający ani poruszający tak naprawdę bo jest źle zrobiony. Fajnie, że poruszyli temat zabijanych kobiet ale w taki sposób i jeszcze z taką obsadą, to według mnie nie jest na miejscu.
Ja dałem temu filmowi 4/10,ponieważ mnie rozczarował. Spodziewałem się czegoś lepszego,pokazania tego problemu w trochę głębszy sposób,ale nic z tego reżyserowi nie wyszło :/
Wedlug mnie film calkiem dobry, zastanawiam sie jak taki film można prouszyć w "glębszy sposób" - nie powinno sie z wszystkiego wyszukiwac glebszego sensu, nie jest to jakis dramat ani film psychologiczny tylko film na faktach, a dobrze wiemy ze filmy robione "na sucho" z wieloma niedomowieniami sa duzo bardziej wstrzasajace i tworza niezatarte wrażenie.