Megaszczęki kontra megamacki

Mega Shark vs. Giant Octopus
2009
2,3 1,9 tys. ocen
2,3 10 1 1920
3,0 2 krytyków
Megaszczęki kontra megamacki
powrót do forum filmu Megaszczęki kontra megamacki

użytkownik usunięty

Kocham ten film ;D jest wyjątkowo durny i nie ma najmniejszego sensu ^^ chyba gorszy nawet od Boa vs Python czy coś :D świetne źródło kiepskich tekstów i te niektóre sceny, jak, zawarta anwet w trailerze gdy rekin wyskakuje i przegryza samolot... ^^ coś cudownego.

MOCNE 4, za tytuł(coś vs coś jeszcze nigdy tak pięknie nie brzmiało, choć do cudownego "the robot vs aztec mummy" jeszcze daleko xD) i rekina rozwalajacego samolot :D o. No i za to że naprawde obejrzałem cały z uśmiechem na twarzy ^^

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

A walić. dałem 10 jednak. dla mnie jest to jednak arcydzieło :D (ale wg normalnych sposobów oceniania jest to "nienajlepsze" filmidło(tak ostrzegam jakby ktoś chciał jednak obejrzeć xD)

dziesięć/dziesięć.bez zastanowienia.
dla błądzących oto świetlista droga do filmu:

http://www.megavideo.com/?v=N284M2H9

to zobacz "Węże w pociągu" (rip off z niesławnych "Węży w samolocie"), tyle że jeszcze gorszy, choć trudno w to uwierzyć... :D tylko dla maniaków chłamu!

użytkownik usunięty
c3976667

Weze w pociagu leżą przede mną i czekają aż obejrzę :D chłam forever:D

Dałeś 10 temu gniotowi? Dlaczego zawyżacie oceny takim wynalazkom? Później jak chcę znaleźć coś naprawdę złego według ocen to nie mogę bo naprawdę złe (tzn. dobre) filmy wcale nie są w bottom 10.

ocenił(a) film na 1
c3976667

Czasami lubię obejrzeć chłam, i potrafię nawet docenić chłam, ale to gówno to 1/10 bez wyrzutów sumienia.

To ze bezsensowne, etc to wiadomo - takei miało być. To że chujowo zrobione, też wiadomo. Ale podstawą takich filmów jest to, żeby one w jakiśtam sposób bawiły, cieszyły, były ciekawe.

Ten był kurewsko nudny, nieciekawy, sam nie wiem jak to określić.

Po raz pierwszy w życiu żałuje, że poświęciłem czas na jakiś film ;).