Kocham ten film ;D jest wyjątkowo durny i nie ma najmniejszego sensu ^^ chyba gorszy nawet od Boa vs Python czy coś :D świetne źródło kiepskich tekstów i te niektóre sceny, jak, zawarta anwet w trailerze gdy rekin wyskakuje i przegryza samolot... ^^ coś cudownego.
MOCNE 4, za tytuł(coś vs coś jeszcze nigdy tak pięknie nie brzmiało, choć do cudownego "the robot vs aztec mummy" jeszcze daleko xD) i rekina rozwalajacego samolot :D o. No i za to że naprawde obejrzałem cały z uśmiechem na twarzy ^^
A walić. dałem 10 jednak. dla mnie jest to jednak arcydzieło :D (ale wg normalnych sposobów oceniania jest to "nienajlepsze" filmidło(tak ostrzegam jakby ktoś chciał jednak obejrzeć xD)
dziesięć/dziesięć.bez zastanowienia.
dla błądzących oto świetlista droga do filmu:
http://www.megavideo.com/?v=N284M2H9
to zobacz "Węże w pociągu" (rip off z niesławnych "Węży w samolocie"), tyle że jeszcze gorszy, choć trudno w to uwierzyć... :D tylko dla maniaków chłamu!
Dałeś 10 temu gniotowi? Dlaczego zawyżacie oceny takim wynalazkom? Później jak chcę znaleźć coś naprawdę złego według ocen to nie mogę bo naprawdę złe (tzn. dobre) filmy wcale nie są w bottom 10.
Czasami lubię obejrzeć chłam, i potrafię nawet docenić chłam, ale to gówno to 1/10 bez wyrzutów sumienia.
To ze bezsensowne, etc to wiadomo - takei miało być. To że chujowo zrobione, też wiadomo. Ale podstawą takich filmów jest to, żeby one w jakiśtam sposób bawiły, cieszyły, były ciekawe.
Ten był kurewsko nudny, nieciekawy, sam nie wiem jak to określić.
Po raz pierwszy w życiu żałuje, że poświęciłem czas na jakiś film ;).