PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117616
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Pytanko:-))

użytkownik usunięty

dlaczego u mnie, na serialle.pl, po obejrzeniu dosłownie 5 mnin. odcinka pojawia się napis "you have watched 72 mni...". Poradźcie coś, jestem komputerowym laikiem. Nie mam zbyt dużo czasu, ale czasem chcę sobie obejrzeć pominięty odcinek tego, czy innego serialu, a tu klops...:-(( Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10

bo jak chcesz tam coś oglądać bez ograniczeń czasowych, to musisz zapłacić, o ile się nie mylę, za pełen dostęp.

użytkownik usunięty
poka20

no tak, ale ja nie muszę bez ograniczeń...Napisałam przecież, że to okno często wyskakuje po kilku minutach. Mi wystarczy coś obejrzeć raz na jakiś czas. Poza tym seriale najczęściej nie trwają dłużej niż godzinę, więc 72 minuty, to luz. A u mnie blokuje się czasami szybciej. I o to mi chodzi..Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10

No jakoś Cię muszą zachęcić do płacenia. Też mi się taki komunikat pojawiał więc sobie dałam spokój z tą stroną.

użytkownik usunięty
poka20

Dzięki za odpowiedź. A można pooglądać sobie gdzie indziej?ups...
Pozdrawiam:-))

Oglądasz 72 minuty, czekasz godzinę by się znowu załadowała możliwość oglądania i znowu oglądasz 72 minuty, czekasz godzinę by się znowu załadowała możliwość oglądania i znowu oglądasz 72 minuty, czekasz godzinę by się znowu załadowała możliwość oglądania i znowu oglądasz 72 minuty, czekasz godzinę by się znowu załadowała możliwość oglądania i znowu oglądasz 72 minuty, czekasz godzinę by się znowu załadowała możliwość oglądania i znowu oglądasz 72 minuty, czekasz godzinę by się znowu załadowała możliwość oglądania i znowu I TAK W KOLKO

użytkownik usunięty
michu1945

michu 1945!
ależ ja rozumiem - 72 minuty.
ale czytasz mnie z uwagą! Po kilku minutach- bach koniec oglądania, nie po 72!po kilku. I o to pytam, bo się nie znam..:-(
Pozdrawiam Cię :-)))

ocenił(a) serial na 10

też miałam taki problem.. było nawet tak, że np. nie oglądałam nic przez 3 dni i zaczęłam oglądać, a tu po 5 minutach twój limit został wykorzystany na dzis, bla, bla. naprawdę, nie wiem od czego to zależy ;/

ocenił(a) serial na 9

Ja sama nie mam takiego problemu, ale moja siostra i przyjaciółka też nie mogą oglądać tak filmów, bo limit wyskakuje im po 5 minutach i wyszło nam, że to wina dostawcy internetu. Znalazłam jakieś forum i tam było napisane, że to może mieć jakiś związek z dostawcą, bo to od niego zależy jaki mamy adres IP, a limity megavideo zależą właśnie od adresu i rzeczywiście- one korzystają z usług jednej i tej samej firmy, a ja z innej.

Wybacz. Nie miałem takich problemów.

jak wyskoczy wam limit to odłączcie na chwile internet wtedy komputer przyppisuje ci nowe ip włączasz film kilkasz w tym miejscu co sie zatrzymał i oglądasz dalej
poco płacić albo czekać 54 minuty