Ktore z zakonczen bardziej sie wam podobalo? To po pogrzebie jak byl w pokoju z corka? , czy to jak wlaczyl dyktafon przy zonce? :) Mi to drugie :)
oglądałam tylko to z pogrzebem;)
to z żoną kojarzę z opowiadań koleżanki. i szczerze wolę to pierwsze, choć biedny Cusack ginie;(
jakie jest to 3??
Trzecie zakończenie to takie że redaktor Mike'a czyta to jego opowiadanie o pokoju. Mike wysłał mu to opowiadanie w momencie gdy drugi raz odwiedza pocztę. I jest jeszcze czwarte w którym żona Mike'a po jego śmierci sprząta jego rzeczy i znajduje zdjecie ze sobą i córką. W sumie te 2 są takie nie bardzo ciekawe. Najlepsze jest to w który umiera i spotyka się ze swoja córką, według mnie :)
Mi zdecydowanie to z dyktafonem, zaskakujące a jednocześnie potwierdzające że pisarz nie oszalał i nie było to złudzenie czy zwykły koszmar
Zgadzam się, mnie też się podoba zakończenie z dyktafonem i tak samo je odebrałam, jako dowód, że nie oszalał. Kiedy matka dziewczynki idzie w jego stronę słysząc głos swojej córki on patrzy w jej stronę jakby chciaLł powiedzieć "a nie mówiłem, rozmawiałem z nią"
Mi przypadło do gustu drugie zakończenie.. miałam nadzieję, że zobaczę coś oryginalnego i się nie zawiodłam.
To drugie. Ale muszę powiedzieć że wg film może nie straszny ale trzyma w napięciu bardzo.
Na prawdę film jest super!!! Gratuluję pomysłu autorowi.
Pozdrawiam.
Mi bardziej to drugie, zdecydowanie ciekawsze. A czytał ktoś opowiadanie Kinga? Bo akurat tego nie czytałam:) jakie tam jest zakończenie?
Z dyktafonem...................................................................... ..........<za krótki>