Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
2006
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197748
6,4 55 krytyków
Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej
powrót do forum filmu Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej

ocenił(a) film na 10

Borat to zdecydowanie najśmieszniejszy film w historii kina. Ci co piszą że się nie smiali to albo kłamią albo mają ze sobą poważny problem

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
zaszkins

Wreszcie jakiś mądry wątek na tym zasranym forum. Popieram cię. Z tą różnicą, że dla mnie to jeden z najśmieszniejszych filmów w historii kina. ;p

zaszkins

mega odlotowa komedia, dawno sie tak nie usmiałem

ocenił(a) film na 8
zaszkins

Zgadzam się, najlepsza komedia jaką widziałem.
Oczywiście dużo osób daje 1 twierdząc, że film jest wulgarny itd, szczególnie fani humoru z górnej półki, mówię tu o Hannie Montanie.
Niestety, ale to nie jest film dla głupich nastolatek.
Ocena jaką ma film jest dla mnie jakimś zupełnym nieporozumieniem.

ocenił(a) film na 9
FifiQ

I ja się dołączę, to jest film z charakterem i film z weną. Jak ktoś sądzi że jest wulgarny to po co go oglądał? Proste!

zaszkins

Borat jest niezaprzeczalnie zabawny. I mniejsza o rodzaj humoru, ale po obejrzeniu zostaje poczucie.. hmm.. dość nieprzyjemne. W końcu ci prostaccy ludzie wyrażali swoje prawdziwe poglądy.. i tak jakoś odechciewa się śmiać, jak się o tym ciemnogrodzie pomyśli:/