6,2 7,2 tys. ocen
6,2 10 1 7217
5,8 10 krytyków
Fanboys
powrót do forum filmu Fanboys

ocenił(a) film na 4

"Hey guys... what if the movie sucks?" xD Poza tym tekstem to film jest słaby ale do obejrzenia. Nic nadzwyczajnego, gratka dla fanów Gwiezdnych Wojen.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 4
pachomir

Powierdzam.. słaby film jak dla mnie, ale dla fanów może być niezły.

pachomir

I właśnie o to godzi. Gwiezdne Wojny też są dla fanów Gwiezdnyh Wojen i niefanom się nie spoboda. Filmy ocenia się obiektywnie.

ocenił(a) film na 6
pachomir

Dupy nie urywa, ale można się pośmiać.

ocenił(a) film na 10
JaMajka69

Genialny film. Lubię Gwiezdne Wojny, pośmiałam się, bo lubię też Jaya Baruchela i panią Bell. Ogólnie - film pozytywny, jak na wieczór spędzony przy tequili - jak najbardziej polecam. Ale co racja, to racja - nie-fanów Star Wars raczej nie rozbawi, bo trzeba być w klimacie, że tak powiem.

ocenił(a) film na 10
arilla

Dokładnie, i tak jak bohaterowie filmu trzeba nie lubić Star Trek'a - wtedy pełna zgodność :)

Jak zawsze w takich przypadkach daję 10/10 - Obiektywnie film zasługuje na 7 - 7.5, więc zawyżam notę właśnie przez ludzi którym może takie kino nie odpowiadać - czego oczywiście nie piętnuję, rozumiem ich całkowicie. Nie wyobrażam sobie z czego miała by się pośmiać moja kobieta, skoro nie wytrzymała ani jednego epizodu z jedynej prawdziwej sagi :)

ocenił(a) film na 9
segativ

Nie ma czegoś takiego jak obiektywność przy ocenie filmu. Ocena to ocena, zawsze subiektywna.

ocenił(a) film na 8
arilla

Ja SW niespecjalnie lubie, ale jestem w stanie wczuć się w fanów. Jest tu poza głupkowatymi akcjami kilka głębszych motywów, które podnoszą poziom filmu Fajne są cameo Setha Rogena. No i Bell w czerni wygląda zabójczo :]
8/10 - lepiej widzieć szklankę do połowy pełną