6,7 6,7 tys. ocen
6,7 10 1 6729
6,0 8 krytyków
Afonia i pszczoły
powrót do forum filmu Afonia i pszczoły

ocenił(a) film na 8

nie dla fanów komedii i kina akcji, dla osób wrażliwych na piękno, przypomina mi ten film o mnichach i zapachach, piekne scenerie i kadrowanie, ciekawa i nietuzinkowa historia, powstalo tylko parę filmów w takim klimacie, polecam!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
Lukhasz

znalazlem napisy zamieszczone przez kogos , są tu http://www.sendspace.pl/file/4ff2afb3dd104d149565d3f

bez nich nie da sie w pełni zrozumiec tego filmu..

ocenił(a) film na 6
Lukhasz

wielkie dziekiz a link! niestety zajrzałąm na filmweb po obejrzeniu filmu bez napisów, choc probowałąm ej znalezc w sieci podaczas ogladania wczesniej ludzac sie ze rosyjskiego nie bedzie tak duzo lub ze bedzie wiadomo z kotnekstu co zostalo powiedziane..niestety. napisy sie rpzydaly choc i tak pozostala tajemnica w tej historii ale choc troche wyjasnila cos o Ruskim..same obrazy nie zawsze wystarcza..

ocenił(a) film na 5
Lukhasz

miałam dużą trudność z ocenieniem tego filmu. z jednej strony jest bardzo delikatny i subtelny, gdyż jest mało dialogów, ciekawe zdjęcia, wzruszające sceny opieki Afonii nad chorym mężem, ... z drugiej strony widzimy brutalne sceny walki zapaśniczej, zabójstwa i odgryzienia sobie języka przez Afonię. warto było obejrzeć ten film, bo nie śmierdzi banałem, jednak nie wiem czy skusiłabym się na jego ponowne obejrzenie.