Ludzie Braveheart poza top 10... mam dosc. wogole nie patrze juz na to co sie dzieje na filmwebie. te lewe konta niszcza wartosci wielu docenianych filmow i podburzaja wiekszosc normalnych internautow. administracja ma gleboko w dupie co sie tu wyprawia a neo-dzieci maja radoche. nie wierze w to, ze nie mozna nic z tym zrobic!!! to trwa od jakichs 5 dni!!! poprostu Polska - kazdy robi co chce a reszta sie patrzy i bije brawo. debilny kraj!
Nie wiem czy wiesz, ale Braveheart był w top10 tylko przez ostatni miesiąc (mniej więcej). Wcześniej przez baaardzo długi czas był na dalszych miejscach, więc spadek nie jest chyba wielkim zaskoczeniem.
Przesadziłem z tym miesiącem. Wszedł do top10 jakoś w połowie października. Co nie zmienia faktu, że oburzenie z powodu wypadnięcia z pierwszej dziesiątki filmu, który był poza nią przez kilka lat (?) jest trochę dziwne.
A mi sie wydaje ze raqczej jest to nienormalne. fakt jest taki ze to wybitny film ktory dlugo walczyl aby sie wkoncu dostac do top10. przez te chore zabawy z kontami znowu zostal wywalony a na jego miejsce wchodz jakies gnioty. to co sie dziej w zestawieniu to totalny balagan.
Słowa poparcia dla Hannibala. Skoki o 30 - 60 pozycji w ciągu dnia w
pierwszej setce świadczą zdecydowanie o tym, że coś się dzieje...i raczej
nie na korzyść. Wydaje mi się, że polegać to powinno na tym, że każdy
ocenia film jak uważa, ewentualnie możemy o tym podyskutować a nie na
przepychaniu "swoich" filmów do czołówki bo to mija się z celem. I słówko
do administratorów - starajcie się panować nad tym co się dzieje "na waszym
podwórku". A tobie Hannibal sugeruję zaglądać na IMDb, tam Polacy raczej
nie głosują a "Avatar" jest na 40 miejscu gdy "Braveheart" jest na miejscu
89. Cóż zamieszał trochę ludziom w głowie, czytałem nawet, że skłania do
depresji i myśli samobójczych...pozdrawiam.