Odlot

Up
2009
7,5 268 tys. ocen
7,5 10 1 267970
7,7 66 krytyków
Odlot
powrót do forum filmu Odlot

ocenił(a) film na 2

Film wogule bez sensu.Wogóle nie realistyczny(nawet jak na animacje) 2/10

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 7
filmaniak2

Gdyby filmy oceniałoby się po realistyczności, to żaden nie dostałby 10/10.

filmaniak2

A powiedz mi, gdzie widzisz realistyczność w "Cziłała z Beverly Hills", który został przez Ciebie oceniony na 9 pkt?
Oryginalność i niebanalna fabuła nie jest wyznacznikiem braku sensu.

ocenił(a) film na 2
Part_of_me

Każdy ma swoje zdanie.W "Odlocie" nie widziałem realistyczności.W "Cziłała z Beverly Hills" ją widziałem stąd moja ocena.

ocenił(a) film na 8
filmaniak2

Też jestem zawiwdzony brakiem realistyczności który był bardzo widoczny w innych produkcjach pixara jak choćby toy story czy potwory i spółka :) Pozdrawiam fanów odlotu :D

filmaniak2

A od kiedy film ocenia się po realistyczności?

ocenił(a) film na 9
filmaniak2

No widzieć realizm w Chihuahua z Beverly Hills to pozdrowienia dla Ciebie. Ja też codziennie gadam z psami, w drodze do piekarni, na przystanku urządzam pogawędki - naprawdę. W ogóle skoro oceniasz animowany film po realiźmie to musisz mieć rzeczywiście coś nie tak pod kopułą.

ocenił(a) film na 2
mati0813

Każdy ma swoje zdanie.W cziłała z bevery hills zastosowano uosobienie postaci.W Odlocie treść przekazu była za bardzo przewidywująca.Inni wolą coś innego co niektórzy uważają za bóstwo.

filmaniak2

Aha. A Chihuahua nie była przewidywalna? Okeeey :)
Wstydzę się za to,że ranking w Polce wygląda tak, a nie inaczej. Promowane są filmy bez wartości, które często są produktem dla masowego odbiory, który nie musi myśleć i nie potrzebuje jakiegokolwiek kontaktu z bohaterem filmu. Sam fakt, że taki jak film jak Odlot nie jest minimum w top200 jest dla mnie w tym momencie skandalem. W Ameryce, w której jest naprawdę o wiele gorszy podkład głosów bohaterów, film zajmuje miejsce 72. Średnia 8,5. A u nas? Szkoda gadać:/

ocenił(a) film na 8
Part_of_me

Człowieku z kim ty dyskutujesz? Za samą ocenę Cziłały widać, że nie warto o czymkolwiek z nim rozmawiać:)

filmaniak2

Też nie moja bajka ;( A zapowiadał się bardzo fajnie ;(

ocenił(a) film na 2
apt07

Oczywiści początek był genialny.Ale po burzy film stał się zbyt monotonny.Ten pies mnie wykańczał i reszta jego "ferajny".

filmaniak2

"Ten pies mnie wykańczał i reszta jego "ferajny". "

Mówisz o filmie "Chihuahua..." ? :D

ocenił(a) film na 2
Kysio_2

nie wątek jest pod filmem Odlot więc pisze o tym filmie

filmaniak2

dwa błędy ortograficzne na taką krótką wypowiedź, szacunek