Chłopaki też płaczą

Forgetting Sarah Marshall
2008
6,1 47 tys. ocen
6,1 10 1 47245
6,2 22 krytyków
Chłopaki też płaczą
powrót do forum filmu Chłopaki też płaczą

ocenił(a) film na 10

Oglądałem wczoraj wieczorem ten film na kanale CanalPlusHD Na 50 calowej plazmie ; ) Film trochę zboczony ale może być.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Rafaelooo92

I to wszystko aby sie pochwalic???Glupi polaczek :D

Rafaelooo92

a ja oglądałem siedząc w jacuzzi z dwiema laskami we własnej sali z
systemem IMAX...

żałosne.

ps. plazma już jest trochę nie na czasie :P hah

dawid_d

Nie zgodzę się, nadal wolę plazmę (pomijam projektory). Jak dla mnie LCD mimo iż pracuje ze zdecydowanie większą rozdzielczością (dla plazmy nie jest to nawet FullHD) to jednak nadal nad wolę mieć za to pełną czerń, świetny (nie tyle w liczbach bo te często nie odzwierciedlają rzeczywistości) kontrast i praktycznie brak kątów widzenia. A gdy ma się taką plazmę minimum 42' dobrej marki (polecam Viera od Panasonica czy Bravie od Sony) i telewizję cyfrową w jakości HD (co prawda HD Ready) to nadal nie ma czego porównywać, starsze technologicznie plazmy nadal rządzą.

Inna sprawa że LCD zdecydowanie lepiej się rozwija i niewykluczone że za jakiś czas przerzucę się na tą technologię. Różnica i tak jest teraz stosunkowo niewielka między obiema technologiami, przypominając sobie jak to wyglądało jeszcze kilka lat temu.

toporminator

Sony nie produkuje obecnie plazm.

@rafaeloo Szkoda że oszczędzasz na sprzęcie, ja mam 50'plazmę w radiu samochodowym. do domu to minimum 65'i oglądać z 1 metra. 50 cali to standard dla bezrobotnych.