Slumdog. Milioner z ulicy

Slumdog Millionaire
2008
7,4 600 tys. ocen
7,4 10 1 599870
6,6 72 krytyków
Slumdog. Milioner z ulicy
powrót do forum filmu Slumdog. Milioner z ulicy

Dlaczego Latika powiedziała, że nie wie?.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
tenszin

Bo nie wiedziała?
asdkjvhlsdkjvhksjvh;skjvh

KultRules

Co za koleś założył ten temat ^^ Pozatym pytanie jak na 20 milionów to słabiutkie u nas by było za 500 zł , przecież ja jak miałem 5 lat wiedziałem że był Atos,Portos i Aramis

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

A wiesz z kim rozmawia król Arjuna w świętej księdze Hinduizmu 'Bhagavad Gita'?
Jestem przekonany że to wie większość z miliard obywateli Indii i pewnie kolejne kilkaset milionów ludzi w Azji. I to w wieku 5 lat:)

A tak naprawdę to nie chcę się wymądrzać, ale myślę, że to co jest oczywiste dla nas, może uchodzić za wiedzę unikatową w innych częściach Świata.

pzdr

fdghfdgfd

"A wiesz z kim rozmawia król Arjuna w świętej księdze Hinduizmu 'Bhagavad Gita'? "

Tylko że to twoje pytanie dotyczy się Indi i Hinduizmu , natomiast powieść Aleksandra Dumasa o Trzech Muszkieterach jest znana na całym świecie może w Azji mniej ale jest znana...

ocenił(a) film na 8
KultRules

Jakaś starsza Kobieta podała jej prawidłową odpowiedź.
Nawet jeśli wątpiła w osąd staruszki to zawsze mogła zasugerować rozwiązanie, powiedzieć, że nie jest pewna,ale dokonała innego wyboru.

tenszin

Przed chwilą dla pewności oglądałęm ten fragment i nie widziałem żadnej starszej kobiety podającej jej odpowiedź

ocenił(a) film na 8
Lecho1523

Chwilę przed otrzymaniem telefonu Latika ogląda milionerów, stojąc przed wystawą sklepu z telewizorami. Pada pytanie i stojąca obok niej babcia udziela odpowiedzi.

tenszin

Oglądałem i nie ma niczego takiego , może myli ci się z tym jak prowadzący czyta warianty , ponieważ w czasię jak on czyta A.Aramis to odzywa się ta babcia i napisy lecą pod nią stąd tak myślałeś

Lecho1523

Pozatym wiadome było że Latika nie zna odpowiedzi na to pytanie, więc po co miałby być jakaś scena z babcią.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

Tez widzialam ten watek i nawet Latika sie do niej usmiechnaela czy ta
babcia do niej;] no a pozniej zadzwonili do niej a telefon byl w
samochodzie;]

gosiaczek17193

Ale ta babcia nie mówiła że odp A.Aramis :) Obejżcie sobie jeszcze raz

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

Obejrze dla pewnosci, ale mi sie wydaje ze byla tam babcia i powiedziala
jej odpowiedz;]

gosiaczek17193

Niee, wtedy film nie miał by sensu. Pozatym ona mówiła coś więcej niż np Aramis , po prostu coś tam po hindusku nawijała pewnie o Milionerach , A że w tym samym czasie pojawaiają się napisy "A.Aramis" jak mówi ta babcia to zdawało wam się że ona to mówiła :)

ocenił(a) film na 8
tenszin

bo to nie było ważne ani dla niej, ani dla niego. Liczył się fakt, że rozmawiają ze sobą, że jest bezpieczna, popatrz na minę Jamala, on jest wniebowzięty że słyszy jej głos, nie zależy mu na kasie, do programu poszedł aby ona go odnalazła...

ocenił(a) film na 9
nuttka

Tez prawda;]

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

gosiaczek17193

Ale ona nie znała odpowiedzi , ludzie ogarnijcie sie :/

ocenił(a) film na 8
Lecho1523

oczywiście że nie znała, od małego nie wiedzieli jak nazywał się trzeci.
a co do tego że słabe pytanie, książka jest znana ale nie na całym świecie.
ja sama gdybym nie obejrzała ekranizacji to nie znałabym odpowiedzi.
on wybrał pierwszą odp z brzegu czyli A, która akurat była poprawna.