Jak dla mnie to bardzo dobry film. Pokazuje wspaniałą historię, piękna miłość i spełnione marzenia. NAwet jeśli cały świat i ludzie są przeciwko tobie, ty może iść dalej. Ogólnie to film zrobiony perfekcyjnie. Fabuła znakomita, gra aktorów i przesłanie. Polecam bardzo ten film wszystkim!
historia niby banalna, ale cała sceneria tworzy świetny klimat. uwielbia julię stiles, więc film ma u mnie dodatkowy subiektywny +
8/10
banalna? w porównaniu z Step Up 2 ten film to istny geniusz, może nie ma tam tyle dobrego tańca co w w/w kiczu, ale pokazuje realia USA i problemy młodych ludzi; jak dla mnie 9/10
zgadzam się ! to nie jest kolejna gówniana produkcja gdzie wczyscy tancza kochaja sie na zaboj i nic wiecej sie nie dzieje.Film przedstawia prawdziwa rzeczywistosc jak dla mnie swietny
Ten film był tak przewidywalny ze szok.... jednak tworzyl taki fajny klimat ze mozna by powiedziec o tym filmie cos pozytywnego.
Historia faktycznie niby banalna ... Dziewczynka skrzywdzona przez świat... zjawia sie koles ktory na przekor wszystkiemu chce byc z ta dziewczyna... nadaje jej zyciu taki zarys ze wyglada to bajeczne a jednak cos tam dziwnego i fajnego jest ;P.