W rytmie hip-hopu

Save the Last Dance
2001
6,7 45 tys. ocen
6,7 10 1 44870
3,7 7 krytyków
W rytmie hip-hopu
powrót do forum filmu W rytmie hip-hopu

ocenił(a) film na 8

Jak dla mnie to bardzo dobry film. Pokazuje wspaniałą historię, piękna miłość i spełnione marzenia. NAwet jeśli cały świat i ludzie są przeciwko tobie, ty może iść dalej. Ogólnie to film zrobiony perfekcyjnie. Fabuła znakomita, gra aktorów i przesłanie. Polecam bardzo ten film wszystkim!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
michal96

historia niby banalna, ale cała sceneria tworzy świetny klimat. uwielbia julię stiles, więc film ma u mnie dodatkowy subiektywny +
8/10

aga8975

banalna? w porównaniu z Step Up 2 ten film to istny geniusz, może nie ma tam tyle dobrego tańca co w w/w kiczu, ale pokazuje realia USA i problemy młodych ludzi; jak dla mnie 9/10

użytkownik usunięty
gryzly123

zgadzam się ! to nie jest kolejna gówniana produkcja gdzie wczyscy tancza kochaja sie na zaboj i nic wiecej sie nie dzieje.Film przedstawia prawdziwa rzeczywistosc jak dla mnie swietny

ocenił(a) film na 7

Ten film był tak przewidywalny ze szok.... jednak tworzyl taki fajny klimat ze mozna by powiedziec o tym filmie cos pozytywnego.
Historia faktycznie niby banalna ... Dziewczynka skrzywdzona przez świat... zjawia sie koles ktory na przekor wszystkiemu chce byc z ta dziewczyna... nadaje jej zyciu taki zarys ze wyglada to bajeczne a jednak cos tam dziwnego i fajnego jest ;P.

ocenił(a) film na 8
apis1

Mi też film się podobał, nie ukazywał cukierkowego świata, ale prawdziwe, chłodne realia życia codziennego. W dodatku delikatnie ukazał też rasizm, który wciąż panuje w Ameryce. Świetny film o przezwyciężaniu wszelkich trudności! 9/10