Jestem zdziwiony, że nikt jeszcze nie zauważył podobieństwa tego filmu do spiderman'a ;) Autor czerpał z niego pełnymi garściami.
Czy dobrze? Wątpię fabuła leży i kwiczy, ale można filmik obejrzeć.
6/10 to max, ale ostatnimi czasy to i tak nieźle.
Podobieństwo do Spider-Mana jest i to duże, ale film i tak robi wrażenie. Polecam ściągnąć sobie soundtrack z filmu, jest świetny:)
Wierze Ci na słowo;)
Aczkolwiek nikt przed obejrzeniem każdego filmu nie ogląda,czyta wywiadu z reżyserem!!
A wśród komentarzy wątku takiego nie było!
Zapozyczen tu jest cala masa! Pierwsze skojarzenia to: "Back to the Future", "Spiderman", "Transformers". Jakosc efektow pozostawia sporo do zyczenia, ale oglada sie calkiem przyjemnie. Nie wiem czy kiedykolwiek doczekamy sie polskiego filmu na tym poziomie...
--> CyboRKg
Zgadzam się z Tobą w 100%, kiedy w Polsce nakręcą coś takiego co nie będzie komedią romantyczną z takimi efektami specjalnymi bez udziału Żmijewskiego, Foremniak, Mroczków i Cichopków ???
A ja tu widzę jeszcze jedno podobieństwo "Powrót do przyszłości". Film mi się bardzo podobał jak dla mnie lepszy niż Spider-man. Fajny klimat, jeśli chodzi o filmy Fantasy to właśnie ten przypadł mi do gustu. Podoba mi się to że jest to oparte na samochodach, a nie na skaczących pająkach (oczywiście nie mam tutaj nic do Spider-mana).