7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 12591
7,3 3 krytyków
City Island
powrót do forum filmu City Island

ocenił(a) film na 7

ogląda się bardzo przyjemnie, lekkie rozczarowanie na końcu - mdląco słodki happy end w typowo amerykańskim stylu choć z drugiej strony gdyby skończyło się inaczej to też bym pewnie narzekał- ot taki ze mnie malkontent...ode mnie mocna 7

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 7
orr22

Tez dalem 7 ale troche zawyzona ocena. Ale uzanelm ze 6 to jednak za niski stopien. To komerdia, ale tak naprawde za duzo w tym filmie scen z ktorych mozna sie posmiac to nie ma. To nie taki rodzaj komedii wiec jezeli nastawiacie sie na smiech po pachy to bedziecie zawiedzeni.
W zasadzie od samego poczatku wiadomo jak sie skoczny. Jedyna rzecza jaka mnie zaskoczyla to Tajemnica Molly - spodziewalem sie czegos innego jednak. Ale przy tym wszystkim film oglada sie przyjemnie, mimo ze nie zaskakuje. Ani przez chwile nie mialem ochoty wylaczyc i dac sobie spokoj.
Mozna sie przy filmie odprezyc i oderwac na chwile od rzeczywistosci, nie myslec i jednoczesnie zrelaksowac. A po filmie nie zalowac zmarnowanych 90 minut zycia. Tak wiec 7 to nie za wysoko ale tez napewno nie za nisko.
Pozdrawiam!