Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 563 tys. ocen
8,0 10 1 563094
8,0 86 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

ocenił(a) film na 9

poprostu ten film jest zajebisty dokladnie taki jaki zawsze lubie ale zawsze cos bylo w nich nie tak ale ten przeszedl moje najszczersze oczekiwania NAPRAWDE!!! NAjlepszy byl oczywiscie JOKER xd " Why So Serious? hehe ale jednak swietej pamieci aktor ktory gral jokera wypadl niesamowicie!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Joker_999

No ja zanim obejrzałam niedawno Mrocznego Rycerza to się obawiałam, że będzie to zwykły amerykański shit, taka proamerykańska strzelanka (sądziłam tak ze względu na komentarze na FW) a okazało się, że to bardzo dobry film. A Joker to jakiś fenomen. Jak już pisałam - to jest taka rola, której się nei zapomina i nasz najlepszy spadek po Ledgerze, jakoś najgorzej ogląda się zakończenie, w którym praktycznie oczywiste jest, że w następnym filmie o batmanie również miał być Joker. Nawet jak będzie to jakoś nieswojo będzie sięto oglądało (oczywiście nie ze względu na wygląd, bo ucharakteryzować podobnie na pewno kogoś się da, ale na niesamowitą rolę).

ocenił(a) film na 8
MMk_marqina

Obawiam się, że będzie to samo, co z Rachel. Zastąpią go innym aktorem, co oczywiście nie przysłuży się serii. Naprawdę wielka szkoda Ledgera, jego kreacja była znacznie ciekawsza niż sam Batman.