Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 183 tys. ocen
7,6 10 1 183117
7,1 32 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

ocenił(a) serial na 7

o co chodzi w 6 serii? Nie rozumiem dlaczego Sawyer jest policjantem, razem z tym kolesiem co rozmawia ze zmarłymi, Linus jest nauczycielem, itp. Myślałem że w tej serii będzie pokazane co by się działo z bohaterami gdyby się nie rozbili, jednak nic tu się nie zgadza

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

Jak byś oglądał każdy odcinek to wiedział bys o co chodzi

ocenił(a) serial na 7
mido

''Jak byś oglądał każdy odcinek to wiedział byś o co chodzi ''

to mi wytłumacz dlaczego Linus był nauczycielem historii w poprzednim odcinku

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

rzeczywistość w której Linus jest nauczycielem, Sawyer policjantem a Jack ma syna to linia czasu, w której wyspa nie istnieje, została zatopiona..dlatego ich życie potoczyło się inaczej

ocenił(a) serial na 7
Murdoc

dzięki. Po prostu myślałem że będzie pokazane co by było gdyby nie rozbili się na wyspie, a nie gdyby wyspy w ogóle nie było, ale teraz już wszystko rozumiem

Christopher_Moltisanti

raczej nikt jeszcze nie wie o co chodzi, czy to jest alternatywna rzeczywistość, czy tak by wyglądało ich życie, gdyby się nie rozbili, nie wiadomo. Dowiemy się pewnie w ostatnim odcinku ;)

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

No w sumie to wszystko już wiadomo bo wszystko powiedzieli scenarzyści. Są dwie linie czasowe w jednej są na wyspie w drugiej nie było katastrofy. W pewnym momencie dojdzie do tego że jedna i druga linia czasowa się połączą i pójdą już razem jednym torem. Tak scenarzyści przynajmniej to tłumaczyli

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

Najprościej to wytłumaczyć tak: bomba nie tylko zmieniła to, że samolot się nie rozbił, ale wszystko co wydarzyło się po roku 1977 (w tym roku wybuchła bomba).

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

Po prostu trzeba oglądać dalej i czekać aż to wszystko zostanie wytłumaczone