i wciąż na fali , wciąż gra , wciąż robi filmy , widać ze to jego pasja i to kocha , szacunek wielki dla niego bo jest jednym z najlepszych w swoim fachu !
Jebnij się kurwa w łeb dzieciaku. Gdzie są moderatorzy ? Jakiś zjeb wpierdala się w co drugi post o Eastwodzie i pierdoli głupoty. 10/10 dla Gulczas a w ulubionych bracia Mroczek - myślałem ze robicie porządki i wywalacie trolle.
"De gustibus non est disputandum". Już starożytni to wiedzieli.
Szkoda tylko,że gust niektórych jest godny pożałowania.
A Eastwood? To żywa legenda. Bracia Mroczek i inni ulubieńcy gosigosi nigdy jemu nie dorównają.
Wiem wiem, ale po chuj jakiś gówniarz komentuje coś co nie leży w kręgu jego zainteresowań - niech siedzi i ocenia Mroczka i kurwa yyyrek kosmiczna nominacja, nie wiem czego szuka na stronach klasyki i legend kina - klasyczny troll, a takie się tępi :) jak szczury :D
Czytałam książkę "Clint Eastwood. Człowiek wart miliard dolarów".
Gosiugosiu,a ile wart jest talent braci M? Przepraszam,źle sformułowałam pytanie. Chciałam spytać,czy oni mają jakikolwiek talent?
A dla twojej informacji,to Clint,choć ma na karku osiemdziesiątkę,nadal cieszy się powodzeniem wśród kobiet(moim także). Ukochani przez ciebie bliźniacy mogą tylko o tym pomarzyć.
Golabczak marnujesz swój czas :) Ona tego NIE ZROZUMIE. Możesz to równie dobrze tłumaczyć to pantofelkowi (tak, temu jednokomórkowemu) :) 12-letnie dziecko pewnych rzeczy po prostu nie pojmie :)
Mam 40 lat a nie 12. I nie znaczy to,że musze lubić Eastwooda. Jestem słodką,delikatną kobietą i takich mężczyzn lubię. Ładnych i delikatnych.
A jak patrze na tego u góry to nie wiem czy to człowiek czy szczur
w takim razie jestes kolejna glupia dzunia, obys nie miala dzieci a jak juz masz to szczerze im wspolczuje oby z nich takie gowno nie wyroslo jak z ciebie. elo
w sumie nie ma nic gorszego niż 40 letnia tępakowata baba zakochana w serialach. To właśnie przez takich ludzi w Polsce nie zyje sie jeszcze tak jak na zachodzie Europy...mam nadzieje ze mimo wszystko tacy ludz. ie wyginą w drodze ewolucji:)
sporo odpowiedzi dopiero teraz zauwazylem :P , a co to gosiagosia333 napisalas , to na jakies inne forum idz ,, bo tu nie sa mile widziani takie ciotki , tu sie gromadza ludzie ktorzy choc troche znaja sie na kinie , i potrafia docenic gwiazde kina , a Ty ... forrest gump 1 ... yyrek kosmiczna nominacja 10.. wiecej nie bd wymienial , wystarczy wejsc na jej profil i zobaczyc ... aa i jescze jedno , dala Agnieszka Frykowska 10... nosz kurw... dziecko to nie forum popularnosci tylko tu sie ocenia aktorow a nie tanie dajki z durnych reality show :/ ... rece opadaja co tu za scooby doo grasują...
Z przykrością zauważyłam,że ostatnio dość sporą popularnością cieszą się osoby "znane z tego,że są znane".Gwiazdki jednego,najczęściej bzdurnego serialu,uczestnicy reality show,skandaliści...
Daleko im do klasy danych gwiazd,ale nie umniejsza im to popularności. Szczególnie wśród młodzieży i znudzonych gospodyń domowych.
Niestety...
"O tempora!O mores!". Nachodzi mnie nieodparta ochota,zacytować tutaj Cycerona. Bo rzeczywiście,co za czasy,aby Frykowska i inne badziewia porównywane były do gwiazdy formatu Eastwooda.
Jest to obrazą dla wielkiego Clinta.
@gosiagosia333:
> chuja na supeł niech sobie zawiąże to nie będzie miał dzieci.
>Mam 40 lat a nie 12. I nie znaczy to,że musze lubić Eastwooda. Jestem >słodką,delikatną kobietą i takich mężczyzn lubię. Ładnych i delikatnych.
Tak, jasne ;) Ale pieprzenie.
no szkoda , jakby tu udzielali sie tylko miloscnicy kina , a nie jakies durne dzieci co uwielbiaja hanne montane mroczkow i cichodajki z reality show ... to by bylo o cyzm pogadac , a nie wchodzi Ci takie cos i daje mroczkowi dyche ... aktor z niego konkretny, jak z koziej dupy trąba ...
idz do swojego yyreka czy cos w tym stylu to ma sredniom 1,4 czy cos takiego jakas szmira tak jak wszystkie film na twoim profilu polskie filmy szmiry