Clint Eastwood

Clinton Eastwood Jr.

8,9
83 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clint Eastwood

i wciąż na fali , wciąż gra , wciąż robi filmy , widać ze to jego pasja i to kocha , szacunek wielki dla niego bo jest jednym z najlepszych w swoim fachu !

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
mateuszekkkkk

już nie gra :(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gosiagosia333

Jebnij się kurwa w łeb dzieciaku. Gdzie są moderatorzy ? Jakiś zjeb wpierdala się w co drugi post o Eastwodzie i pierdoli głupoty. 10/10 dla Gulczas a w ulubionych bracia Mroczek - myślałem ze robicie porządki i wywalacie trolle.

New_World_Order

"De gustibus non est disputandum". Już starożytni to wiedzieli.
Szkoda tylko,że gust niektórych jest godny pożałowania.
A Eastwood? To żywa legenda. Bracia Mroczek i inni ulubieńcy gosigosi nigdy jemu nie dorównają.

golabczak

Wiem wiem, ale po chuj jakiś gówniarz komentuje coś co nie leży w kręgu jego zainteresowań - niech siedzi i ocenia Mroczka i kurwa yyyrek kosmiczna nominacja, nie wiem czego szuka na stronach klasyki i legend kina - klasyczny troll, a takie się tępi :) jak szczury :D

New_World_Order

Czytałam książkę "Clint Eastwood. Człowiek wart miliard dolarów".
Gosiugosiu,a ile wart jest talent braci M? Przepraszam,źle sformułowałam pytanie. Chciałam spytać,czy oni mają jakikolwiek talent?
A dla twojej informacji,to Clint,choć ma na karku osiemdziesiątkę,nadal cieszy się powodzeniem wśród kobiet(moim także). Ukochani przez ciebie bliźniacy mogą tylko o tym pomarzyć.

golabczak

Golabczak marnujesz swój czas :) Ona tego NIE ZROZUMIE. Możesz to równie dobrze tłumaczyć to pantofelkowi (tak, temu jednokomórkowemu) :) 12-letnie dziecko pewnych rzeczy po prostu nie pojmie :)

New_World_Order

Mam 40 lat a nie 12. I nie znaczy to,że musze lubić Eastwooda. Jestem słodką,delikatną kobietą i takich mężczyzn lubię. Ładnych i delikatnych.
A jak patrze na tego u góry to nie wiem czy to człowiek czy szczur

gosiagosia333

w takim razie jestes kolejna glupia dzunia, obys nie miala dzieci a jak juz masz to szczerze im wspolczuje oby z nich takie gowno nie wyroslo jak z ciebie. elo

użytkownik usunięty
Malack

w sumie nie ma nic gorszego niż 40 letnia tępakowata baba zakochana w serialach. To właśnie przez takich ludzi w Polsce nie zyje sie jeszcze tak jak na zachodzie Europy...mam nadzieje ze mimo wszystko tacy ludz. ie wyginą w drodze ewolucji:)

sporo odpowiedzi dopiero teraz zauwazylem :P , a co to gosiagosia333 napisalas , to na jakies inne forum idz ,, bo tu nie sa mile widziani takie ciotki , tu sie gromadza ludzie ktorzy choc troche znaja sie na kinie , i potrafia docenic gwiazde kina , a Ty ... forrest gump 1 ... yyrek kosmiczna nominacja 10.. wiecej nie bd wymienial , wystarczy wejsc na jej profil i zobaczyc ... aa i jescze jedno , dala Agnieszka Frykowska 10... nosz kurw... dziecko to nie forum popularnosci tylko tu sie ocenia aktorow a nie tanie dajki z durnych reality show :/ ... rece opadaja co tu za scooby doo grasują...

mateuszekkkkk

Z przykrością zauważyłam,że ostatnio dość sporą popularnością cieszą się osoby "znane z tego,że są znane".Gwiazdki jednego,najczęściej bzdurnego serialu,uczestnicy reality show,skandaliści...
Daleko im do klasy danych gwiazd,ale nie umniejsza im to popularności. Szczególnie wśród młodzieży i znudzonych gospodyń domowych.
Niestety...
"O tempora!O mores!". Nachodzi mnie nieodparta ochota,zacytować tutaj Cycerona. Bo rzeczywiście,co za czasy,aby Frykowska i inne badziewia porównywane były do gwiazdy formatu Eastwooda.
Jest to obrazą dla wielkiego Clinta.

użytkownik usunięty
gosiagosia333

@gosiagosia333:
> chuja na supeł niech sobie zawiąże to nie będzie miał dzieci.

>Mam 40 lat a nie 12. I nie znaczy to,że musze lubić Eastwooda. Jestem >słodką,delikatną kobietą i takich mężczyzn lubię. Ładnych i delikatnych.

Tak, jasne ;) Ale pieprzenie.

Słodka i delikatna? Taaaaa....
Taka słodycz na pewno zaszkodzi

golabczak

no szkoda , jakby tu udzielali sie tylko miloscnicy kina , a nie jakies durne dzieci co uwielbiaja hanne montane mroczkow i cichodajki z reality show ... to by bylo o cyzm pogadac , a nie wchodzi Ci takie cos i daje mroczkowi dyche ... aktor z niego konkretny, jak z koziej dupy trąba ...

gosiagosia333

nie odpisujcie na jeje posty spójrzcie na jej wypowiedzi , podpuszcza i tyle

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gosiagosia333

idz do swojego yyreka czy cos w tym stylu to ma sredniom 1,4 czy cos takiego jakas szmira tak jak wszystkie film na twoim profilu polskie filmy szmiry

mateuszekkkkk

pasja moze owszem, ale dla mnie jako aktor skonczyl sie w '60s.
A rezyser ? Wybitnie przecietny.

użytkownik usunięty
Qrzychu

w 60's czyli 1960s czy w siódmej dekadzie życia ?

mateuszekkkkk

prawda kolego Clint jest wielkim artystą ;) Stworzył tyle ciekawych ról ,że mozna nimi obdzielic kilku aktorow>(o reżyserii nie wspominając)
pozdrawiam