Stara strzelba  

dodaj nowy temat
lista tematów
obserwuj
faq
27 grudnia 2003 1:01 odpowiedz 
Stara strzelba
Juz dawno poluje na ten film, ciekawy jestem, czy mozna go zdobyc na DVD gdzies?
6 Odpowiedzi

widziałam po raz I-szy w '89 roku- pamiętam i poszukuję do dzisiaj... wstrząsający i nie da się go zapomnieć- ACER
Witaj. Namierzyłaś(eś) już ten wspaniały film? Jeśli tak to proszę pomóż..... Robert. Zerorhpl@wp.pl. Dziękuję.
Witaj. Namierzyłaś(eś) już ten wspaniały film? Jeśli tak to proszę pomóż..... Robert. Zerorhpl@wp.pl. Dziękuję.
krzysztofziolek off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 26 kwietnia 2006 22:00 odpowiedz 
RÓWNIEŻ POSZUKUJE TEN FILM!!!!!!!!!!!!!!!!! WIDZIAŁA GO RAZ, DAWNO, DAWNO TEMU I .ZAPOMNIEĆ NIE MOGE!!!!
gloslasu off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 16 września 2009 21:23 odpowiedz 
a ja mam ten film. tylko ze nia ma do niego napisow ani polskich ani angielskich i tez sobie nie obejrze:(

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.