użytkownik usunięty

Piszcie, jaką bajkę lubicie najbardziej!! Ja jestem wielbicielka Love Hina i Hellsing!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

moja ulubiona bajka była, jest i zawsze będzie ,,Piękna i Bestia"

Hmm :) Zdecydowanie "Kubuś Puchatek" :)

Kapral

hehehehehehe To widać :DDDD
Pozdrowionka dla Puchatka ;)

Moje dwa ulubione filmy animowane to Hercules i Epoka lodowcowa. Kocham te filmy przede wszystkim za bezbłędne tekściory.

"Laboratorium Dextera" "Johnny Bravo" "Krowa i Kurczak" i "Jam Łasica" :P pozdr.

użytkownik usunięty

Kochaam bajke Nowa szaty króla, Winnie the Pooh i Shrek!1 to tez wszytko kocham.

użytkownik usunięty

Madzia
No wiec moja baja to SHREk...=D jest suodka!!=P widze aniu ze sie rozkrecasz..=P

użytkownik usunięty

Hah. no ba jak ANIU prosilas to wpisze sie.Moje ulubione bajki to Łap Gołebia,Smurfy, "ATOMÓWKI " (oczywiście zartuje) Scooby doo (chyba tak to sie pisze :P )
Pozdroofka Bart buziaki

użytkownik usunięty

No oczywiscie pozdroffka tylko dla ANECZKI śle )..::Bart::..(

użytkownik usunięty

Najleosza i najbardziej znana jest Kubus Puchatek. Po za tym to sie ogląda wszystki bajki cyfrowe typu shrek, epoka lodowocowa, szaty krola, gdzie jest nemo itp itp itp. Niezle też jest mana

Moimi ulubionymi bajkami są bajki Hayao Miyazakiego i wogóle studia Ghibli, najbardziej z nich lubie Sen to Chihiro no kamikakushi

dla mnie to bedize naruto hellsing inuyasha full metal panic cos bym jeszcze wymyslil ale tyle chyba wystarczy :D

BEZKONKURENCYJNIE mała syrenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozatym shrek ;)

użytkownik usunięty
__Magda__

1. sasiedzi
2. głowa rodziny
3. krowa i kurczak
4. łasica
5. sout park
6. ogi i karaluchy
7. ed edd i edi
8. frej w kosmosie
9. cubasa
10 dzidzi
11. miś uszatek
12. miś koralgol
13. wilk i zając
14. żwirek i muchomorek
15 zaczarowany ołówek
kolejność bez znaczenia

użytkownik usunięty
__Magda__

1. sasiedzi
2. głowa rodziny
3. krowa i kurczak
4. łasica
5. sout park
6. ogi i karaluchy
7. ed edd i edi
8. frej w kosmosie
9. cubasa
10 dzidzi
11. miś uszatek
12. miś koralgol
13. wilk i zając
14. żwirek i muchomorek
15 zaczarowany ołówek
kolejność bez znaczenia

"Sasiedzi" i nie ma mocnych! Czechosłowackie bajki wymiatają! jeszcze produkcja CCCP jest godna polecenia

Moje ulubione to:

"Sąsiedzi" made by Czechy :)
"Zaczarowany ołówek" - po jej obejrzeniu chciałam koniecznie taki mieć ;) hihih. W końcu dostałam taki czerwony ogromniasty- ale niestety nie czarował ;)
"Czarodziejki z księżyca"
"Shrek w wersji PL "
"Epoka Lodowcowa"- jestem fanką wiewióryyyyyyyyyy :]
aaa i jeszcze... o kanarku Tweetym :) no i "Animki" oczywiście ;)

ps. Mam nadzieję, że do wieku nie muszę się przyznawać ;) hihih

ja uwielbiam wielkie oczy czyli: łowce dusz, cowboya bebopa, slayersa, gandziusia, hotaru no haka ktory urzek mnie swa prostoscia i cos z innej beczki :epoke lodowcowa. Itka ja tez jestem zwolenniczka wiewiory. P.S czemu nikt nie zrobi filmu pt: jak wiewiorka rozpoczela zaglade lodowca he he he

użytkownik usunięty

Moja ulubioną mangą jest Dragon Ball.A bajka to gumisie:)))

moja ulubiona bajka jak byłem maly oczywiscie to Muminki naprawde ta bajka to miała w sobie coś niesamowitego

użytkownik usunięty

Wprawdzie to są nieco starsze bajki, niż wymieniacie, ale za to bardzo je lubiłam!!! A więc moja ulubiona bajka to "Film pod strasznym tytułem" (polskie bajki najfajniejsze!) i "Muminki".

Oj ja tam bajek zabardzo nie oglądam ale rozkleiłam sie na "królu Lwie" i dla tej baji wielki PLUS !!

użytkownik usunięty

Ja lubie: Glowe rodziny (okropna jest ta rodzina chle chle!), Przygody freja w kosmosie.
Ale bez konkurencji jest DB, Cowboy Bebop, Gundam Wing... lubie japonskie kreskowki. Hellsing tez niezle wyglada, ale na niemieckiej Vivie nie kumam jezyka:( A tam ostatnio sporo tego leci. Mam z sieci Gilgamesha, ale nie mialam czasu jeszcze obejrzec (www.animeground.com) pozdrawiam!

użytkownik usunięty

Jesli masz ochote obejrzeć hellsinga nie po niemiceku, to w najnowszej wersji winamp w kategori Internet Tv jcie na okrągła aangielskimi napisami

użytkownik usunięty

wielkie dzieki! W koncu wzielam sie za siebie i zainstalowalam nowego winampa przy okazji:) szkoda tylko ze nie mam szybszego lacza:( pozdrawiam!

Bajki, lol.Ja to oglądam ANIME Naruto i Shaman King.

Pio_Lee

Epoka lodowcowa 1,2, Potwory i spółka, Gdzie jest Nemo?, Iniemamocni i moja ukochana bajka z dzieciństwa - Muminki ;)

Bajka - "Nowe szaty króla" cz.1
Jeśli chodzi o filmy animowane to: koreańskie "Wonderful days", japońskie "Appleseed", "Vampire Hunter: D Żądza krwi", "Ghost in the Shell", "Vision of the Escaflowne", "Porco Rosso", "Księżnicza Mononoki" (nie umiem pisać jej oryginalnego tytułu, dlatego zaryzykowałem wersję polską :P).

Hmm... Ciężko powiedzieć. W gruncie rzeczy uwielbiam wszystkie bajki Disney'a. Na pewno klasykę czyli: "Król Lew", "Pocahontas", "Mulan", "Piękna i Bestia", ale także te nowsze bajki: "Auta" czy "Mój brat niedźwiedź". ;D

moja ulubiona bajak to epoka lodowcowa oraz final fantasy

więc....
1. Księżniczka Łabędzi
2. seria o Baltazarze Gąbce
3. Włatcy Móch
4. Gnijąca panna młoda
5. Mulan
6. Muminki

XD

sprzedawcaolowkow

ale ale
zapomniałam

WSZYSTKIE PSY IDĄ DO NIEBA

sprzedawcaolowkow

a kojarzycie bajkę o jakiejś rodzince, która lata takimi statkami kosmicznymi?