Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Nie widzicie czegos dziwnego w jego filmach?nie czujecie smrodu i siarki?Kto wam wmówił,ze antychryst chce zniszczyć świat?Do tego NIEMIEC i te szóstki w jego dacie urodzenia.Moim zdaniem to sam wielki SZATAN.Do tego w pojedynkach na ringu wszystkich krytyków powalał jednym ciosem.Nie widzice w tym jego mocy?I te żółte zęby niczym z siarki...Cos jest nie tak,a jego filmy epatuja odwrotnościa.Poza tym jakim cudem w jego filmach gra Christian Slater?jakim cudem on ma kasę by kupować ekranizacje gier?Jakim cudem tak łatwo kupuje prawa gier?I czemu gry?Patrzcie

CHRISTian sLATER....CHRIST LATER???????

Ty, coś w tym jest. Po pierwsze: Szwab a po drugie jego filmy przyczyniają się do palpitacji serca szerokiego grona odbiorców więc tak jakby niszczy świat. Na stos z nim!!!!!!! Wypowiadam szatanowi prywatną walkę, tak zniszczyć BloodRayne.... o nie ta zniewaga krwi wymaga!

użytkownik usunięty
sonix_miko

Oczywiście mój tekst jest po trochu napisany ironicznie,ale jakby sie tak po cichu zastanowić to nie kumam skad ten kolo ma taka kasę.Nie kumam jakim cudem skończył tak dobrą uczelnie.Nie kumam jakim cudem u niego graja czasami aktorzy z lepszej pułki.Nie kumam czemu wydawcy sprzedają mu tak łatwo ekranizacje gier ,przecież wiadomo,ze wyjdzie z tego gniot(no chyba,ze słono płaci,a grze to robi reklamę[bo ta wyreżyserowana przez Uwe,ale mimo wszystko moim zdaniem to negatywna reklama]).Kiedy sie dowiedziałem,ze moze zekranizuje Prince of Persia(na szczęście plota) to dostałem palpitacji i pieści same sie zacisnęły.Ale najgorsze jest to,ze on myśli iż jego filmy są świetne tylko nikt ich nie rozumie(tak powiediał).Proszę uświadommy go,gnojmy go na forach.Zapewne jest też wiele osób które nie oglądały jego filmów i go gnoją,ale mówie wam nie uświadomieni na żywo o jego "talencie" zamiast horroru mamy jakieś dno,na prawdę ta łatka "najgorszego" reżysera wszechczasów nie wzięła sie z niczego.Ja nie oglądałem jego wszystkich filmów,ale podobno "najlepszy" jego film jaki nakręcił ma ocene 4/10,a to o czymś świadczy.Kolo to obecnie najgorszy reżyser wszechczasów.Był wcześniej taki jeden na imię miał "Ed Wood",ale z jego filmów tętniło chociaż to iż widać było iż reżysersko były robione z zapałem,a u Uwe wszystko jakieś takie wyrzygane,zjedzone i jeszcze raz wyrzygane.Bueh!

Cuż, co by o nim nie powiedzieć ten facet ma siłę przeżycia.... co do jego filmów to jak już tak lubuje się w ekranizacjach Gier to niech zajmie się ekranizacją The Sims (już widzę te makabryczne, przyprawiające o dreszcze sceny topienia ludzików w basenie)