dobra... no to piszcie:
- jak nazwiemy nasze forum
- gdzie zakładamy
- nazwy tematów
- kto chce jaką funkcje
- grafika, itd =)
Więc tak:
- Nazwe można później wymyślić:P
- Gdzie zakładamy. Ja osobiście bym wolał jako użytkownika. Dlaczego? mniej roboty
- ja proponuje: Naruto, Naruto Shippuuden, Król Szamanów i temat wolny, czyli rozmowy o wszystkim nie licząc to co napisałem powyżej
- Kto jaką funkcje... w sumie to co tam do roboty by było... No ten kto by założył forum no to on miałby tylko dostęp(chyba że by było dwóch założycieli)czyli oni by dodawali zdięcia itp.
- grafika itp. hmm... no jak w formie użytkownika no to to chyba odpada:).
A może zamiast forum to coś podobnego do fan-klubu jeśli miało by być w formie użytkownika.
Hmm... założyć forum w formie użytkownika - totalnie nie wiem o co chodzi XD
A jeśli normalne, to ja polecałabym serwis mojeforum.net - z tych serwisów, które dotąd spotkałam ten ma najwięcej możliwości ;)
A tematy - tak jak pisał DoR (sory, nie chce mi się pełnego nicku pisać ;))
i plus kilka innych anime, myślę, że jeszcze przydałby się temat dla tych, którzy również mangę czytają i ogólny na temat Anime. I jeszcze Hyde Park, żeby pogadać o wszystkim, tak, poza tematem ;) A nazwa forum.... nie mam pojęcia :) Polegam na waszej inwencji twórczej xd Jak coś mi do głowy wpadnie, to dam znać ;)
W formie użytkownika, czyli tak jak: Ja, ty, Picia, xxolgaxx, Midori.
Teraz rozumiesz? użytkownik FilmWebu taki:D
tematy jescze moga byc np. o magnach^^ albo jeszcze o postaciach kto jakie lububione ma itp. lubione odc. z seri naruto cos w tym stylu:)
No to tak jak mówię by było coś takiego
Jest sobie temat:
Naruto
1) Ulubiona postać
2) Najlepsza walka
I co by jeszcze przyszło do głowy:).
Tematy o:
Naruto (mogę ja zrobić)
Naruto Shippuuden (mogę ja zrobić)
Król Szamanów (mogę ja zrobić)
Temat wolny(czyli na pogaduchy xD)
no i ta Manga(tego już bym nie robił bo nie czytam)
Ewentualnie ze dwa Anime jeszcze(tym też kto inny by się zajął)
Jak dla mnie może być tak jak pisze Darth Oodama Rasengan. Zgadzam się też z Yokai, że powinno się znależć coś dla osób czytających mange:) i oczywiście jakieś inne anime pewnie wtedy pojawi się tam więcej osób:)
(tak sobie myślę tylko xD)i co pozatym hmm...
no nie wiem jak na coś własnego wpadnę to napisze:)) hehe:)
Jak narazie brak mi konceptu.
Inne Anime - to może nie tylko z shonen, ale z innych ... typów (?) Moze być Elfen Lied, D.N.Angel, Onegai teacher i twins ... hmm... nic na razie mi do głowy nie przychodzi ;p
A co do samego Naruto - może być dział o domysłach/spekulacjach (wg. mnie to jedna z ciekawszych pozycji ;)) I oczywiście temat zapoznawczy, bo wiadome, my sie mniej więcej znamy, ale jak przyjdzie ktoś nowy to (wiem z własnego doświadczenia) lepiej będzie się mu zaaklimatyzować, jak najpierw sie przedstawi, napisze coś i my oczywiście my gorąco go powitamy ;p
No to inne Anime zostawiam xxolgaxx (chyba, że już nie jest zainteresowana zrobieniem)
Jeśli chodzi o Naruto to nie problem. Większość rzeczy mam u siebie na blogu więc można dać zdjęcia postaci bohaterów jeśli ktoś by nie wiedział kto jak wygląda itp. i napisać coś przy każdej. Innymi słowy wszystko zerżnął bym od siebie xD:).
Darth Oodama Rasengan
W sumie ja tez mam na kompie w cholerę grafik, obrazków, avatarów na kompie ;) Jak coś potrzeba to mogę pomóc ;) xxxolgaxxx - jak będziesz miała problemy z szablonem to może ja co jakoś pomogę ^.^
Wiecie co? - może wymyślić by w ogóle jakiś adres tego forum ;>
P.S.
Dodam sobie do ulubionych użytkowników, z "naszej stałej ekipy" xd
Yyy... adres? chodzi Ci żeby podać link żeby można było wchodzić? czy o nazwę forum?. Tak w ogóle gdyby to miało być w formie użytkownika ( nie będę znowu tłumaczył:P ) to bardziej by to wyglądało jak fan-klub, lub jakaś drużyna szczerze to mi bardziej odpowiada:). Np: ja należę do takiego fan-klubu, drużyny i właśnie to ''forum'' jest w formie użytkownika podać linka:>?
Darth Oodama Rasengan
W sumie możesz podać, chętnie obejrzę, jak wygląda takie forum w formie użytkownika ;p Ja już sama nie wiem, czy robimy kompletne forum z adminem, czy właśnie to w formie użytkownika ;p
http://www.filmweb.pl/user/927973/Spider+Team.html
Nawet gdyby było w formie użytkownika to admin(admini) i tak jest(są) potrzebni:P, bo to jest tak jak byś miała drugie konto, więc trzeba podawać hasło:].
Jak mogę zaproponować jakieś anime to z mojej strony byłby to(za dużo to ich nie widziałam)Król Szamanów i ostatnio z nudów(bo chora byłam:/)zaczęłam oglądać Bleach i nawet to fajne:)) więc może pomyślicie i nad tym anime:)
No Król Szamanów to już mówiłem, że mogę zrobić. Tego Bleach nie znam, więc kto inny mógłby się za to wziąć.
hm... jeśli wszystko pójdze dobrze to może jeszcze dziś zaczne zakładać^^ oczywiście forum xD a jak nie to w piątek po lekcjach :P
zapraszam do komentowania moich obrazków =D
no wiem i wlasnie mowie ze sie pomylilem bo napisalem jak idzie robienie bloga zamiast jak idzie robienie forum:P
heh... dziś mam czas więc moge założyć forum^^ bloga zresztą też możemy stworzć =) mógł by być częścią forum xD
jak juz forum robimyo to walic bloga blog to gowno bez obrazy ale dla mnie blog to syf:) samo forum styknie
http://rasengan.mojeforum.net/
zapraszam do rejestracji xD sorki za taką nazwę, ale tylko to miałam na myśli gdy tworzyłam... ^^ i jak się podoba?? dodać jeszcze jakieś tematy?? Inne logo zrobić, lub wstawić nowe lub usunąć te co są obrazki?? komentujcie ^^
No nawet nawet. Tylko wkurza mnie, że przy każdym temacie jest zdjęcie Rasengana;/:P
I co z tym fantem zrobimy???? Heh... Zastanawia mnie jedna rzecz skoro to forum nam usunięto to dlaczego??? Hmm...
żadnym maili... nic ;/ może by tak nowe założyć?? (ja nie mam czasu na zakładanie forum, więc tym razem ktoś inny)
Ja bym się tam nawet i tym zajęła bo pomimo że czasu nie powinnam mieć to i tak go mam bo poprostu mi się co poniektórych rzeczy robić nie chce:) ale forum założyć nie potrafię :) Heh a tamto takie fajne było... buu... :(