PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32396
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

dobra... no to piszcie:

- jak nazwiemy nasze forum
- gdzie zakładamy
- nazwy tematów
- kto chce jaką funkcje
- grafika, itd =)

ocenił(a) serial na 9
Hina_chan

Więc tak:

- Nazwe można później wymyślić:P
- Gdzie zakładamy. Ja osobiście bym wolał jako użytkownika. Dlaczego? mniej roboty
- ja proponuje: Naruto, Naruto Shippuuden, Król Szamanów i temat wolny, czyli rozmowy o wszystkim nie licząc to co napisałem powyżej
- Kto jaką funkcje... w sumie to co tam do roboty by było... No ten kto by założył forum no to on miałby tylko dostęp(chyba że by było dwóch założycieli)czyli oni by dodawali zdięcia itp.
- grafika itp. hmm... no jak w formie użytkownika no to to chyba odpada:).

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

A może zamiast forum to coś podobnego do fan-klubu jeśli miało by być w formie użytkownika.

Darth_Carnage

Hmm... założyć forum w formie użytkownika - totalnie nie wiem o co chodzi XD

A jeśli normalne, to ja polecałabym serwis mojeforum.net - z tych serwisów, które dotąd spotkałam ten ma najwięcej możliwości ;)

A tematy - tak jak pisał DoR (sory, nie chce mi się pełnego nicku pisać ;))
i plus kilka innych anime, myślę, że jeszcze przydałby się temat dla tych, którzy również mangę czytają i ogólny na temat Anime. I jeszcze Hyde Park, żeby pogadać o wszystkim, tak, poza tematem ;) A nazwa forum.... nie mam pojęcia :) Polegam na waszej inwencji twórczej xd Jak coś mi do głowy wpadnie, to dam znać ;)

ocenił(a) serial na 9
Her_Infernal_Majesty

W formie użytkownika, czyli tak jak: Ja, ty, Picia, xxolgaxx, Midori.

Teraz rozumiesz? użytkownik FilmWebu taki:D

Darth_Carnage

Nom, mniej więcej rozumiem ;p

Hina_chan

tematy jescze moga byc np. o magnach^^ albo jeszcze o postaciach kto jakie lububione ma itp. lubione odc. z seri naruto cos w tym stylu:)

ocenił(a) serial na 9
picia_4

No to tak jak mówię by było coś takiego

Jest sobie temat:

Naruto

1) Ulubiona postać
2) Najlepsza walka

I co by jeszcze przyszło do głowy:).

Hina_chan

ktos jescze ma jakies pomysly?? nie wstydźcie sie:) smialo:D

ocenił(a) serial na 9
picia_4

Tematy o:

Naruto (mogę ja zrobić)
Naruto Shippuuden (mogę ja zrobić)
Król Szamanów (mogę ja zrobić)
Temat wolny(czyli na pogaduchy xD)
no i ta Manga(tego już bym nie robił bo nie czytam)
Ewentualnie ze dwa Anime jeszcze(tym też kto inny by się zajął)

ocenił(a) serial na 10
picia_4

Jak dla mnie może być tak jak pisze Darth Oodama Rasengan. Zgadzam się też z Yokai, że powinno się znależć coś dla osób czytających mange:) i oczywiście jakieś inne anime pewnie wtedy pojawi się tam więcej osób:)
(tak sobie myślę tylko xD)i co pozatym hmm...
no nie wiem jak na coś własnego wpadnę to napisze:)) hehe:)
Jak narazie brak mi konceptu.

Dziwniejsza

Inne Anime - to może nie tylko z shonen, ale z innych ... typów (?) Moze być Elfen Lied, D.N.Angel, Onegai teacher i twins ... hmm... nic na razie mi do głowy nie przychodzi ;p
A co do samego Naruto - może być dział o domysłach/spekulacjach (wg. mnie to jedna z ciekawszych pozycji ;)) I oczywiście temat zapoznawczy, bo wiadome, my sie mniej więcej znamy, ale jak przyjdzie ktoś nowy to (wiem z własnego doświadczenia) lepiej będzie się mu zaaklimatyzować, jak najpierw sie przedstawi, napisze coś i my oczywiście my gorąco go powitamy ;p

Her_Infernal_Majesty

No to inne Anime zostawiam xxolgaxx (chyba, że już nie jest zainteresowana zrobieniem)

Jeśli chodzi o Naruto to nie problem. Większość rzeczy mam u siebie na blogu więc można dać zdjęcia postaci bohaterów jeśli ktoś by nie wiedział kto jak wygląda itp. i napisać coś przy każdej. Innymi słowy wszystko zerżnął bym od siebie xD:).

Darth Oodama Rasengan

Spider_Team

W sumie ja tez mam na kompie w cholerę grafik, obrazków, avatarów na kompie ;) Jak coś potrzeba to mogę pomóc ;) xxxolgaxxx - jak będziesz miała problemy z szablonem to może ja co jakoś pomogę ^.^

Wiecie co? - może wymyślić by w ogóle jakiś adres tego forum ;>

P.S.
Dodam sobie do ulubionych użytkowników, z "naszej stałej ekipy" xd

Her_Infernal_Majesty

Yyy... adres? chodzi Ci żeby podać link żeby można było wchodzić? czy o nazwę forum?. Tak w ogóle gdyby to miało być w formie użytkownika ( nie będę znowu tłumaczył:P ) to bardziej by to wyglądało jak fan-klub, lub jakaś drużyna szczerze to mi bardziej odpowiada:). Np: ja należę do takiego fan-klubu, drużyny i właśnie to ''forum'' jest w formie użytkownika podać linka:>?

Darth Oodama Rasengan

Spider_Team

W sumie możesz podać, chętnie obejrzę, jak wygląda takie forum w formie użytkownika ;p Ja już sama nie wiem, czy robimy kompletne forum z adminem, czy właśnie to w formie użytkownika ;p

Her_Infernal_Majesty

http://www.filmweb.pl/user/927973/Spider+Team.html

Nawet gdyby było w formie użytkownika to admin(admini) i tak jest(są) potrzebni:P, bo to jest tak jak byś miała drugie konto, więc trzeba podawać hasło:].

ocenił(a) serial na 10
Spider_Team

Jak mogę zaproponować jakieś anime to z mojej strony byłby to(za dużo to ich nie widziałam)Król Szamanów i ostatnio z nudów(bo chora byłam:/)zaczęłam oglądać Bleach i nawet to fajne:)) więc może pomyślicie i nad tym anime:)

Dziwniejsza

No Król Szamanów to już mówiłem, że mogę zrobić. Tego Bleach nie znam, więc kto inny mógłby się za to wziąć.

Hina_chan

no i jak idzie praca robienia bloga??:D (musialme cos dopisac bo wyskakiwlo ze za krotki:p)

picia_4

Nawet się nie zaczęła:D

P.S. Przytrzymaj spacje:)

Spider_Team

hm... jeśli wszystko pójdze dobrze to może jeszcze dziś zaczne zakładać^^ oczywiście forum xD a jak nie to w piątek po lekcjach :P

zapraszam do komentowania moich obrazków =D

Hina_chan

zamiast forum napisalem blog hehe xD

picia_4

a po co bloga? forum łatwiej zrobić... xD

ocenił(a) serial na 9
Hina_chan

Jednak zdecydowałaś się, że sama robisz:>

Hina_chan

no wiem i wlasnie mowie ze sie pomylilem bo napisalem jak idzie robienie bloga zamiast jak idzie robienie forum:P

picia_4

heh... dziś mam czas więc moge założyć forum^^ bloga zresztą też możemy stworzć =) mógł by być częścią forum xD

Hina_chan

Więc ja czekam na adresik :)

Hina_chan

jak juz forum robimyo to walic bloga blog to gowno bez obrazy ale dla mnie blog to syf:) samo forum styknie

picia_4

http://rasengan.mojeforum.net/

zapraszam do rejestracji xD sorki za taką nazwę, ale tylko to miałam na myśli gdy tworzyłam... ^^ i jak się podoba?? dodać jeszcze jakieś tematy?? Inne logo zrobić, lub wstawić nowe lub usunąć te co są obrazki?? komentujcie ^^

ocenił(a) serial na 9
Hina_chan

No nawet nawet. Tylko wkurza mnie, że przy każdym temacie jest zdjęcie Rasengana;/:P

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Już się zalogowałem:). Czekam na was, bo samemu ze sobą ciężko się pisze xD.

Darth_Carnage

Więc zapraszamy wszystkich chętnych, lubiących Naruto na http://rasengan.mojeforum.net/

ocenił(a) serial na 9
Her_Infernal_Majesty

Ej wy też nie możecie wejść na forum?;/

Darth_Carnage

Ja też nie mogę ;| Szlag! Coś się tnie ;/

Her_Infernal_Majesty

Juz wszystko w porządku =^.^=

Her_Infernal_Majesty

raz jest wporzadku raz nie;/ ano zycie ^^

ocenił(a) serial na 9
picia_4

Jak tu teraz pusto się zrobiło^^

Darth_Carnage

no nie^^

picia_4

Ej, co jest? Ja chcę włączyć forum, a tu piszę, że takiego nie ma O.o ktoś usunął? Buu....

ocenił(a) serial na 10
Her_Infernal_Majesty

Ja mam tak samo:( co jest????:( Hmmmm????

Dziwniejsza

Mi także pisze, że nie ma takiego

D. Oodama Rasengan

ocenił(a) serial na 10
Spider_Team

I co z tym fantem zrobimy???? Heh... Zastanawia mnie jedna rzecz skoro to forum nam usunięto to dlaczego??? Hmm...

Dziwniejsza

u mnie też tak pisze ;( sprawdze maila może ktoś usunoł z administracji ojeforum.pl

Hina_chan

żadnym maili... nic ;/ może by tak nowe założyć?? (ja nie mam czasu na zakładanie forum, więc tym razem ktoś inny)

ocenił(a) serial na 10
Hina_chan

Ja bym się tam nawet i tym zajęła bo pomimo że czasu nie powinnam mieć to i tak go mam bo poprostu mi się co poniektórych rzeczy robić nie chce:) ale forum założyć nie potrafię :) Heh a tamto takie fajne było... buu... :(

ocenił(a) serial na 10
Dziwniejsza

Heh nie wiem co się działo ale teraz dałam radę wejść:))

Dziwniejsza

teraz też mi działa forum^^ dziwne, że nie działało przez jakis czas ;/

ocenił(a) serial na 9
Hina_chan

Co jest z tym forum;/?