I po tylu latach o sobie pamiętali? Ja bym napewno zapomniała, a po ślubie pewnie by mi się przypomniało i bym swoim dziecio to opowiadała. Trochę naiwna komedia, ale nawet przyjemna.
Skoro uważali, że to przeznaczenie i los dawał im wskazówki, to dlaczego mieli by nie pamiętac? Ja bym na pewno nie zapomniała...i na dodatek partnerzy z ktorymi mieli sie pobrac nie byli im przeznaczeni i oni to wiedzieli.
Cóż była to prawdziwa miłość. Zakochanie od pierwszego wejrzenia. O takiej miłości się nie zapomina. Film świetny jak dla mnie i mogę go oglądać cały czas.
Komedie romantyczne zazwyczaj są naiwne, bo chyba o to w nich chodzi.
Również się zgadzam ... Nie można zapomnieć o prawdziwej miłości, o miłości od pierwszego przeznaczenia ... To ciągle wraca, niezależnie od czasu, miejsca czy osoby z którą jesteśmy ... Ta osoba nigdy nie zniknie w naszych sercach :( Dla szczęśliwców jest to błogosławieństwo móc być z kimś takim, dla innych ... Jest to przekleństwo :(
Mimo, że jesteśmy z kimś innym, to prawdziwa miłość zawsze powróci czy tego chcemy czy nie ... :(
Kurde, ale błędów ... Przepraszam za nie, ale nie umiem jakoś pisać tego na spokojnie ... Ten kto przeżył kiedyś coś takiego wie o co chodzi ... A jeszcze gorzej, jeżeli jest to miłość zakazana :(
I o to chyba chodzi w komediach romantycznych, mają być "przyjemne". Mi się świetnie oglądało, bardzo pozytywnie. Ostatnio mam takie szczęście, że trafiam na filmy oryginalne w swoim gatunku. I ten mi zdecydowanie pasuje! Taki niby ułatwiony, ale gdy iść za tym ułatwieniem (i przyjmować film tak jak jest) to jest znakomity, przede wszystkim pozytywny i bardzo poprawia nastrój!