Liczyłem na więcej Ciekawy scenariusz ale realizacja dramat :( Kiepscy aktorzy (no może poza Cuba ale widac że także on ostatnio jest bez formy) Idiotyczne sceny walki które zamaist budowac napięcie to wywołuja usmiech Ogólnie film poniżej oczekiwań mozna obejrzec tylko po co??? :(
Zależy jak się na to patrzy. U mnie te sceny nie wywołały uśmiechu. To po prostu nie jest film z cyklu: jestem niezniszczalny i wszystkich pobiję bez problemu. Film klimatem przypomina mi "Death sentence" chociaż tamten podobał mi się bardziej.
Moja ocena 6.5/10
Pomimo dobrej obsady film zawodzi.Bardzo przynudza, dopiero pod koniec robi się ciekawiej, zupelnie niewykorzystany potencjał aktorow, zwłaszcza Raya Liotty, który gra bardzo mało.
to nie oceniaj jak nie dotrwałeś do konca. Czyżbyś nie wiedzial że najważniejszy w filmie zwykle jest koniec?
8/10
ja np dotrwalem do konca i uwazam ze przesadzacie z krytyka a ocena jest zanizona, film zasluguje na 7 moim zdaniem wiem dam 10 by chodz troche podwyzszyc note... zly nie byl
znaczy się 6 - niezły A tak naprawdę czy warto sztucznie pompować średną, czemu to służy??? Każdy ocenia film według swoich odczuc po jego obejrzeniu. Jednym się podoba innym nie, a dla mnie był bardzo przeciętny więc nota 4. Po co dajesz filmowi ocene 10 jak uważasz że zasługuje na 7. Bezsensu
sam mówisz, że każdy ma prawo do swojego podejścia. Ja do tego podszedłem, w ten sposób, że średnia jest za niska. Ale nie zawsze tak robię (a raczej prawie wcale) i na pewno masz sporo racji... pozdrawiam
Generalnie nie piszę komentarzy, najwyżej kliknę i wystawię ocenę. Ale po tym jak obejrzałem 2 filmy, które okazały się totalnych chłamem nie wytrzymałem. Co te Bohatera z wyboru, nie mogę się doszukać żadnego plusu. Beznadziejna gra aktorska, scenariusz, dialogi, fabuła. Nie jestem pewien skąd, ale kojarzę głównego aktora tj Cuba Gooding Jr. Widocznie dawno temu oglądałem z nim jakiś film(w tv) i dobrze go zapamiętałem(byłem młodszy). Niestety grywa on w filmach klasy b a Bohater z wyboru jest właśnie takim filmem. Ktoś napisał że wystawia ocenę 10 tak aby podwyższyć ocenę filmu. Ja wystawię 1 aby zaniżyć, ponieważ ten film absolutnie nie jest warty takiej noty jaką ma teraz. Szczerze NIE polecam - strata czasu.
Być może nie powinienem wracać do tematu, bo sprawa jest z przed pół roku, a filmu nie widziałem, ale stwierdzenie, że Cuba Gooding Jr., laureat m. in oscara (abstrachując od jego ostatnich "kreacji") jest aktorem klasy B, albo grywa w filmach klasy B (np. chłopaki z sąsiedztwa, jerry maquire, lepiej być nie może... itp.) to jakieś totalnie nieporozumienie i świadczy tylko o tym dlaczego "generalnie nie powinieneś pisać komentarzy". peace
3/10 facet proszący przyjaciela o sfingowanie napadu na bank celem poderwania laski.... no proszę was kto to kupił? Nie chce nikogo urazić ale "śmiech na sali" jeśli staracie się przekonywać (zwolennicy filmu) że to ciekawe i można dać temu wiarę. Jeszcze jest tam parę "perełek z plastiku" ale nie chce się już nad tym filmidłem pastwić