malgoskalato malgoskalato
ocena: 4

chcąc nie chcąc zasnelam na nim :)
a ja puszczali powtorke to rowniez przydazylo mi sie to samo :) :) :) :) :)

• btc5 btc5
    ocena: 6

to idź sie pobawić paluszkiem to z pewnością nie zaśniesz
    kolejne dziecko neostrady

• malgoskalato malgoskalato

nawet nie mam neostrady laiku plytko oceniajacy innych ;-)

• btc5 btc5
        ocena: 6

rozumku też nie masz

a dlaczego tak uwazasz?
          nie kazdy film musi mi sie podobac zoltodziobie

• Mangel Mangel

Ale nie musisz się z tym tak obnosić. Jak dla mnie sprawa jest prosta, chciałaś sie pochwalić jak bardzo film Cie nudzi - gratulacje, udało Ci sie.
            Teraz powstaje pytanie, po co to? Chcesz pokazać jak film jest zły? Chcesz pokazać jak jesteś nie mainstream'mowa? Swoje zdanie można wyrazić na 1000 sposobów, a ty postanowiłaś je wyrazić w sposób budzący kontrowersje. Czego Ci brakuje, ze uciekasz się do takich metod?

a co Cie tak zbulwersowalo w mojej wypowiedzi? :)

• Mangel Mangel

Malkontenctwo i bezzasadne krytykanctwo. Powiedz, ile warta jest Twoja ocena, skoro nie umiesz jej uzasadnić? Czemu służy? Jak dla mnie sprawa jest jasna, służy tylko dogryzieniu tym, którym film się podobał.

tak, ja uwazam ze film byl nudny, a ja na nim zasnelam. SA LEPSZE FILMY. :)

• Brutal Brutal

Ależ nie musisz się tak ciągle powtarzać, wszyscy na tym forum już wiedzą że film ci się potwornie znudził i zasnęłaś...
                A więc skończ już, wstydu oszczędż -___-

• Mbeluba

Filmu jeszcze nie obejrzałem, a SO 2001 właśnie do mnie jedzie. Nie wiem czy mi się spodoba, choć przewiduję, że tak.
    Pomimo jednak, że nie znam filmu, to muszę wziąć w obronę Małgośkę, gdyż atak przeprowadzony przez wszystkich trzech panów świadczy o braku kultury i imadłach zaciśniętych na owych panów jajach.
    Po komentarzu, jak i po profilu Małgosi widać, że na nikogo nie pozuje, a do filmów podchodzi dość bezpretensjonalnie. Doprawdy, panowie atakowanie, nawet via internety, we trzech niewinnej kobiety zasługuje na najwyższą pogardę.
    Czy chcecie sprowadzić poziom komentarzy na FW do poziomu youtubowego?

chyba cos wam sie pomylilo. :-) obejrzyjcie chociaz polowe tych filmow, ktore ja ogladalam. a odyseja wg mnie troche sie przedluzala i tego nie ukrywam. to, ze jest to kultowy film to nie znaczy ze KAZDY musi go lubic. A mi sie bardziej podobal film "moon" , albo "ukryty wymiar" .

• lesiu234 lesiu234

"obejrzyjcie chociaz polowe tych filmow, ktore ja ogladalam"

dobrze, wysłałem ci zaproszenie żeby zobaczyć ile filmów oceniłaś

przy okazji zobacze co masz tam ciekawego lesiu.....

• lesiu234 lesiu234

413 filmów... to ma być dużo? Ja mam prawie 1200 filmów dodanych do obejrzanych ( z czego większości nie oceniłem ale zapewniam cię że te 1180 filmów widziałem) a są jeszcze filmy które obejrzałem i nie dodałem do obejrzanych. Wciąż uważam że jest to za mało, jak będę miał 2000-2500 to będzie już nieźle

• CreepyBufet CreepyBufet

Och, tak, zmierzch na 10/10. Na pewno znasz się na kinie.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: