Pseudoautochton Pseudoautochton
ocena: 1

a kiedyś byli w pierwszej lidze... żal mi: Michaela Biehna, Toma Berengera, Williama Forsytha.

• michostr86 michostr86
    ocena: 5

no mnie tez zal patrzec jak tacy fajni goscie jak oni musza grac w takim szambie zeby zarobic jeszcze troche grosza... Michael Biehn D.B. Sweeney Tom Sizemore James Russo Tom Berenger William Forsythe... to sa wszystko ikony komercyjnego kina... zal patrzec na tyle twarzy na raz w takim dziadostwie... bo to nawet nie jest smieszne... mnie jest ich szczerze zal...

• michostr86 michostr86
      ocena: 5

szczegolnie biehna... chyba najbardziej skrzywdzonego i niedocenionego aktora w historii kina rozrywkowego...

• Pseudoautochton Pseudoautochton
        ocena: 1

coś w tym jest, Biehn to jednak nie w pełni wykorzystany potencjał...

• mariio18 mariio18
      ocena: 4

dokładnie,tyle znanych twarzy w takiej szmirze,masakra..

• Bon009 Bon009

100 % zgody z założycielem tematu szkoda tych świetnych aktorów chociaż znam wyszskich wyżej wymienionyc aktorów najbardziej szkoda mi Biehna bo miał świetne kreacje jak :Głębia, Terminator, Tombstone, Komando Foki, K 2 no i oczywiście jako Dwayne Hicks w Obcym.

• nomaderro nomaderro

cóż, gdyby nie aktorzy , to w ogóle nie dałoby się tego oglądać...

• djrav77 djrav77
            ocena: 2

Również zgodzę się z przedmówcami.
            Nawet nie ma co za bardzo się rozpisywać dlaczego ten film jest ,aż tak słaby (chociaż argumenty zawsze powinno się przedstawiać) ,że ja osobiście ocenię go na 2/10 i to tylko dlatego że gra tam właśnie kilku dobrych aktorów ,którzy zagrali w kilku dobrych filmach ....wieki temu niestety.
            Nie spodziewałem się jakiegoś wybitnego dzieła po ''Bezlitosnej'', ale to co ogólnie oglądnąłem to bezsensowna , nielogiczna cienizna klasy B.
            A w pewnym momencie podczas projekcji padł jeden z najohydniejszych tekstów jakie usłyszałem ostatnimi czasy w filmie:
            Penny do Lee:
            .... też mnie pieprzysz odkąd skończyłam 9 lat . Są chyba jakieś granice przyzwoitości?
            Od siebie osobiście nie polecam tej produkcji.
            pozdro

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: