los_motylos
ocena: 9

gdzie w tej części pojawia się Barciś? kompletnie o nim zapomniałem i dopiero po wymienieniu go w napisach końcowych zacząłem się zastanawiać, gdzie on był. Nie zauważyłem go w żadnej scenie...

• Winston_Wolf Winston_Wolf
    ocena: 7

Podobno był na stacji kolejowej, ale też się go nie dopatrzyłem. Może to on wyskakiwał z pociągu zanim Majka do niego weszła, ale ta postać była pokazana z bardzo daleka.

• slavomier slavomier

Ponoć przez pomyłkę scena z jego udziałem została wycięta podczas montażu filmu.

• dabekmalgosia

pojawia się w scenie, gdy podczas poszukiwań głównej bohaterki Polony i i Linda spotykają się na jakiejś drodze. w tle widać człowieka przejeżdżającego na rowerze-to Barciś

• slawek1990
    ocena: 8

ja myślę że pojawia on się na stacji kolejowej gdy matka (Polony) pyta się kasjerki (Dykiel) czy nie widziała dziewczyny z dzieckiem i wtedy w drzwiach stoi jakaś niewyraźna, rozmazana postać która budową ciała może przypominać Barcisia

• Bondman Bondman
      ocena: 8

A może ten człowiek o kulach co przechodził na dworcu ???

• orlosep orlosep
    ocena: 9

Coś mi się wydaje, że chyba faktycznie ta scena z Barcisiem została wycięta. We wszystkich tych momentach, wymienionych wyżej postacie są niewyraźne. Szkoda.

• Niero17 Niero17

W obsadzie jest napisane że to mężczyzna na przystanku kolejowym, ale go nie zauważyłam niestety ;/

• jareczekck90 jareczekck90
    ocena: 5

Barciś grał tu człowieka o kulach na stacji. Tak wypowiedział się w wywiadzie, który jest na oryginalnej płycie filmu. Podobno miało być użyte ujęcie kiedy się mija z Majką przy wsiadaniu do pociągu ale wycięto to scene.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: