pckloss
ocena: 9

Świetna, lekka i pozbawiona taniego głupiego humoru komedia. Wątek romantyczny jest osnową fajnego humoru sytuacyjnego wynikającego przede wszystkim z konfrontacji postrzegania świata i życia przez (chyba przeciętnego) inteligenta ze Stanów z podejściem do życia Francuzów. Polecam! Jedna z lepszych komedii, które oglądałem. Z przyjemnością do niej wracam. Przy okazji film przypomina mi , humorem i sposobem narracji "Sideways".

• xcbvr xcbvr

dokładnie, ja również się uśmiałem, świetny film i świetny humor do tego wyśmienita gra aktorska.

• alice87 alice87
      ocena: 9

zdecydowanie się zgadzam, chyba najlepsza komedia jaką kiedykolwiek widziałam, inteligentna z kilkoma fantastycznymi tekstami, fajnie są pokazane różnice międzykulturowe, rozwaliła mnie totalnie scena z za małą prezerwatywą i termometrem:D jak ktoś jeszcze nie oglądał polecam, ale jak ktoś jest fanem komedii w stylu american pie, to raczej mu się nie spodoba...;)

• rubyblue89 rubyblue89

trochę kojarzy mi się z filmami Allena

• pixi222 pixi222

właśnie pierwsza połowa genialna- uśmiałam się :D, druga już poważniejsza i gorzka, ale pouczająca... Ogólnie bardzo dobry film taki słodko-gorzki we francuskim sosie :P Duet Delpy Goldberg po prostu świetny. Podobało mi się... i te jego tatuaże ach piękne ;P:P

• Ohaminus Ohaminus
    ocena: 7

W zupełności się z Tobą zgadzam. Komedia lekka, ale nie odmóżdżająca - to wcale nie zdarza się tak często.
    Nie spodziewałam się, że zobaczę taki dobry film.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: