mihura mihura
ocena: 8

holocaustu.

• Koziol_7 Koziol_7

Zajebiście się rozpisałeś/aś, ni chu nie zrozumiałem.

• mihura mihura

Nie martw się,ja też jak byłem młodszy ni chu,chu.
      Pozdrawiam

• Koziol_7 Koziol_7

Dobrze, że nie wyszedłem na zgreda :) Po prostu rozbroiła mnie twoja elokwencja w 1 poście. Ale dalej nie rozumiem co znaczy "kolejna zapłakana chusteczka = holocaustu", tzn mam 2 teorie: może nie umiesz odmieniać po Polsku i piszesz cokolwiek, albo myślisz, że to "ckliwy" film, ale mi się podobał bo wg mnie, nie miał w przekazie, na siłę wmuszanego współczucia jak np. "Pianista" czy "Lista Schindlera". Może oświecisz mnie "co poeta (michura) miał na myśli". :)

• androgenius

się imbecyla pytaj to ci odpowie,imbecyl ma to do siebie,że sam nie zna znaczenia treści,którą umieszcza :D

• Danooonek

Hehheheh sie uśmiałem , dobre ,
          I wszystko jasne :) .

• markin

holocaust Polaków

• abakumow abakumow
      ocena: 7

następny się rozpisał

• markin

czacha dymi

• Hitman93 Hitman93

Co ma Polak do Żyda, bo nie rozumiem?

• mihura mihura

Tyle co Żyd do Polaka.

• Hitman93 Hitman93

Holocaust odnosił się do Żydów i Romów. Więc nie rozumiem wypowiedzi "holocaust Polaków".

• giovanni50 giovanni50

Ech masz żal że ciągle kręcą filmów o Żydach

• Hitman93 Hitman93

Żal to jest to, że wszystkie filmy o Żydach dostają Oscary (wyjątkiem jest "W ciemności"). Faktem jest, że Żydzi rządzą w Hollywood, niestety.

• Dzidas Dzidas

To zróbcie drugi Holocaust i skończcie wreszcie pierd*lić i płakać po kątach, że żydzi są w Hollywood. A gdzie mają **rwa być, jak większość sp*erdalała do Stanów?

• wojtek514 wojtek514

No patrz, a mi ciągle wmawiali, że większość sp*erdalała do atmosfery. To te 6 mln zabitych, to jednak nieprawda? :(

• Hitman93 Hitman93

Ja myślałem, że do Izraela...
          To chyba Żydzi właśnie cały czas płaczą po kątach i ubolewają nad tym, jacy są biedni. Jeden Grass prawde napisał to już antysemita...

• Dzidas Dzidas

No to tatuuj sobie szabelki na szyi, skończ pierd*lić i do roboty.

• Hitman93 Hitman93

Szabelki? To Unionisci amerykanscy mieli cos wspolnego z holocaustem, czy moze Timor Wschodni. Nie rozumiem nawiazania.
              Jesli chodzilo Ci o SS to oni mieli czaszke.
              Ja nie rozumiem po co sie tak rzucac. Grass napisal prawde. Izrael jest iskra rzucana na Bliski Wschod.

• Dzidas Dzidas

Chodzi mi o falangę ONR'u. I też nie rozumiem czego się rzucasz - mieszkasz na Bliskim Wschodzie?

• Hitman93 Hitman93

Nie skojarzylem, dla mnie to zawsze mieczyk byl ;)
                  Ja tam sie nie rzucam tylko uwazam, ze Zydzi czasem przesadzaja demonstrujac swoje pokrzywdzenie. Do samego Narodu nic nie mam.
                  To nie jest tak, ze "to ich sprawa". Izrael pociagnie za soba USA, a oni NATO i reszte swiata. Taka jest prawda.

• Dzidas Dzidas

No dobra, ale co to ma wspólnego z żydami z Hollywood i Holocaustem? A wogóle to wina brytoli, że żydzi z Izraela żrą się teraz z Palestyńczykami.

• Hitman93 Hitman93

No bo to troche niesprawiedliwe, ze przesadnie promuja filmy, ktore ukazuja holocaust. Nie twierdze, ze to nie sa zle filmy (Pianiste ocenilem tu na 10), ale jednak to takie "ustawianie" oscarow.
                      Tu sie zgadzam, deklaracji Balfoura nie powinno byc, a Zydzi powinni, jak juz dostac swoje panstwo w jakims mniej kontrowersyjnym miejscu. Powiedzmy czesc Kanady np (ktora byla dominium brytyjskim). Co prawda trudniej narzucic swoja wole Dominium niz kolonii, ale jednak.

• Hitman93 Hitman93

Nie twierdze, ze to sa zle* sry.

• mihura mihura

Niech kręcą,ale dość bujania się na "pogromie"
      A do Skrzypka na Dachu wracam często

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: