pantyszek
ocena: 9

Polecam, szczególnie tym, których zniechęca niska ocena filmu.

• waldinho06 waldinho06
    ocena: 10

Ja również niska ocena początkowo mnie odstraszyła ale film ciekawy no i coś nowego szczególnie druga połowa filmu mnie wciągnęła polecam!!!

• italodrone italodrone

Dokładnie tak, polecam nie sugerować się li tylko oceną. Osobiście znam wiele osób, którzy zobaczyli i zrozumieli :)
    Film bardzo klimatyczny, inny ...

• pablo75 pablo75
    ocena: 6

Film mnie jakoś nie zachwycił,ale na pewno warto go obejrzeć.

• Dealric

Film ma niską ocene, bo jest trudny w odbiorze i dotyczy bardzo trudnych tematów (w dodatku dla wiekszości odległych i zupełnie nieżyciowych). Niestety wiekszość wyłącza myślenie jak widzi w filmie scene erotyczną...

• ArtexD

Film tematycznie bardzo trudny. Scenariusz jak najbardziej do mnie przmówił. Nierozumiem ludzi co piszą w tematach niżej o tym, że ten film nie ma żadnych plusów.
    Dla mnie ma tylko jeden mały minus... Ale nie będę pisał jaki.
    9/10 (a żadko daję więcej niż 6 )

• simon3333

Zgadzam się, film mi się nawet podobał,było to coś nowego.Trzymał klimat poprzez nieobliczalność Dren.

• nasty929 nasty929

myślę, że właśnie film trzyma klimat dzięki temu, że ciągle chcemy wierzyć, że Dren nie jest tak nieobliczalna :) i przecież są takie momenty, ze już prawie jesteśmy tego pewni... a tu nagle ona coś niespodziewanego robi

• joker895 joker895
          ocena: 6

FIlm mi się bardzo podobał. Chociaż mam mały niedozyst... Chętnie bym obejrzał drugą część. ;]

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: