vic2000
ocena: 9

Dobrze się go ogląda, nie przynudza, chociaż wygląda na zrobiony jakoś mało profesjonalnie ( niskobudżetowo ). Uważam że gdyby nakręcić go jeszcze raz z 50 razy większym budżetem i lekko podrasować scenariusz to oskar murowany

• irish23_faurepavane irish23_faurepavane
    ocena: 8

Jakieś kompletne bzdury piszesz.Gdzie ten brak profesjonalizmu czułeś?Bo nie zrobili z tego pretensjonalnego i podniosłego holywodzkiego filmu?

• vic2000

Chodzi mi o to że poczułem niedosyt uczuć. Chciałem bardziej przeżyć dramat rozgrywający się w filmie. Trochę faktycznie przesadziłem z budżetem bo znam wiele filmów z jeszcze mniejszym budżetem które wywarły na mnie olbrzymie wrażenie, choćby el mariachi nakręcony bodajże za kilka tysięcy dolarów.

• irish23_faurepavane irish23_faurepavane

Wydaje mi się po prostu,że za bardzo jesteś przyzwyczajony do amerykańskich filmów gdzie muzyka twrorzy emocje i reżyser z góry planuje w których momentach widz powinen płakać albo się śmiać.Ja jakoś czułem te emocje.Im bardziej realistyczny film tym bardziej utożsamiam się z bohaterami.Życie nie jest takie jak film.

• vic2000

Myślę że masz dużo racji w swojej wypowiedzi :) ale swoją drogą podtrzymuję że film pomimo wszystko bardzo dobry :D

• Suriana Suriana

Lepiej nie mógł być zrobiony...

• burmula burmula

rewelacyjne dialogi!!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: