algun algun
ocena: 8

Jego piosenki są bardzo prawdziwe i głęboke (brzmi banalnie ale kto słuchał to wie o co mi chodzi) za to Keenan przed kamerą jest dla mnie supersztuczny. Ciężko mi stwierdzic jaką jest osobą. I jeszcze to jego dziwne poczucie humoru które mi nie idzie w ogóle w parze z autorem toolowych, aperfectcirclowych i pusciferowych tekstów..
Co do filmu i całej sprawy z winnicami to podoba mi się. To, że w kazdym momencie możesz zaczac robić cos innego, żeby robić to co robisz z pasją i że na różne sposoby można szukać swoich odpowiedzi.

• street_cleaner street_cleaner
    ocena: 9

supersztuczny? raczej nieprawdziwy w swojej nienaturalności. dla mnie jego osobowość kryje pod sobą tuziny różnych tożsamości, a jego metafizyczny rentgen ma kilka oczodołów i nadprogramowe kończyny.

a teksty puscifera opierają się na całej złożoności dowcipu jaki zaprezentowano w tym dokumencie.

• Mbuti3 Mbuti3

Koleś ma pasję, cieszy się tym co robi (wino), teksty Maynarda, jest to wyrzucenie z siebie pewnego przesłania, może to złe określenie, pewnego komentarza na istniejący wokół świat. Kocha to co robi i dalej będzie to robił, wino muzykę, wiele innych rzeczy i za każdym razem będzie inny.

• Siara_i_Brudas Siara_i_Brudas

Bo on najzwyczajniej w świecie szydzi z odbiorców. Jest cyniczny, nie sztuczny. Manipuluje, ale jest w 100% sobą. Przeczytaj jakieś wywiady z nim, albo biografię tool'a, zobaczysz w jaki sposób podchodzi do siebie i świata. Na tym etapie ma dystans totalny do wszystkiego, w filmie to pokazał. Siedzi sobie na wsi i uprawia kawałek ziemi. Klasa!

• algun algun
      ocena: 8

No własnie nie wiem czy jest cyniczny. Dla mnie jest sztuczny ale możliwe że w sposób przez siebie zamierzony. Szydzenie z odbiorców ok, ale jak wyjasnisz ten fragment o jego mamie? Z tego też szydził?

• Siara_i_Brudas Siara_i_Brudas

To akurat nie było ani sztuczne ani cyniczne. Prawdziwe.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: