PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107805}
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34540
4,2 23 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat

Fajnie że wyjdzie nowy Mortal , ale... Czemu w obsadzie nie ma Soni Blade?? Przecież ona była jedną z głownych bohaterek....

InowroclawskiWilk

Sonya jest już w obsadzie... Zagra ją ta sama aktorka co w Mortal Kombat 2 , czyli Sandra Hess :-)

InowroclawskiWilk

No to dupsko :/ Wole sonie z 1 częsci. Lepiej grała i w ogóle.

Szajba

Moim zdaniem Sonia z pierwszej częsci była tragiczna. Mk jest filmem na podstawie morodobicia, nie ma tam czego grać ;] i czasami nawet lepiej nie oceniać gry aktorskiej w takich filmach. A co do "w ogóle" czyli walk w wykonaniu Soni z pierwszej częsci filmu, to były tragiczne. Jak można zatrudnić do filmu o sztukach walki człowieka który nie ma o tym zielonego pojęcia??!! Dlatego uważam że Sonie leipiej zagrała Sandra Hess i dobrze że zagra w trzeciej częsci, chociaż swoją drogą wątpie żeby ta część odnisła większy sukces.

edghto

Co do tego że w "Mortal" jako w ekranizacji mordobicia nie potrzebuje dobrych aktorów nie mogę się zgodzić.Gra miała silnie rozwiniętą fabułe, która w filmach w większości została pominięta.Sonya moim zdaniem jest dość ciekawą postacią która wymaga od aktorki dużego talentu aktorskiego, którego niestety Hess, a zwłaszcza Wilson są pozbawione.Co do "znajomości sztuk walki" Brigitte Wilson się zgodze.

użytkownik usunięty
edghto

Niech Sonię zagra Sarah Michelle Gellar - babka wymiatała jako Buffy :)

ocenił(a) film na 10
edghto

Powiem tylko że to nie będzie kontynuacja tamtych części MK tylko będzie robiona od nowa jak ten Film się dobrze sprzeda to podejrzewam że będzie kontynuacja filmu,a film ma być na podctawie mini serialu który wyszedł w internecie Mortal Kombat Legacy a aktorów z tego co wiem też bendą inni,ale nie wiem jak z Liu Kangiem czy też będzie grał RObin Shou czy ktoś inny.

InowroclawskiWilk

Nie no... Jesli film ma byc na podstawie czwarte jczesci gry to Sonja obowiazkowo musi byc, zeby mogla pod koniec zginac [bo mam nadzieje, ze z tego zakonczenia bedzie korzystac film]

ocenił(a) film na 7
Jackson

Najpierw w ogóle nie było Sonii Blade, a teraz z kolei podwójnie występuje Sub-Zero. Ciekawe... :-P

NYPD

Ej no! Film ma być na podstawie MK4 więc gdzie wywiało Reptile, Tanyę, Gora i kilku innych? I co tu robi Shang Tsung. A co do Sub-Zero - to rzeczywiście interesujące...

ocenił(a) film na 6
Metzger

goro juz od dawana nie zyje... i nikt go raczej nie wskrzesi

użytkownik usunięty
Metzger

Możliwe, że Sub-Zera będzie grało 2 aktorów - jeden będzie normalny a drugi to po prostu dubler. Może być też tak, że jeden będzie grał Sub-Zera a drugi Noob Saibota czyl jego brata

Jeśli rzeczywiscie ma być dwóch aktorów, to na pewno to będą bracia. I obydwaj mogą grać Sub-Zero. ;) Jeśli ktoś się orientuje, to wie, że pierwszy Sub-Zero zginął z rąk Scorpiona, a później jego rolę przejął jego braciszek.

Ciekawe, czy będzie to nowa historia na podstawie nowej gry Mortal Kombat, czy na podstawie starych wydarzeń...

użytkownik usunięty
jamqdlaty

Wydaje mi się, że może być nowa, chociaż chciałabym zobaczyć jak to się wszystko zaczęło:)

InowroclawskiWilk

http://www.youtube.com/watch?v=dfR-fYhCaz8&feature=related prosze zapowiedz z Sonia :)

ocenił(a) film na 10
ufolek007

Wszystkie części Mortal Kombat Legacy,http://www.youtube.com/show?p=VkIoQKmEa4I&tracker=show_av A jeśli chodzi o obsade to nie piszcze że ta osoba nie będzie grała albo i ta bo naprawdę nie wiadomo kto będzie grał a kto nie,film ma wyjść dopiero w 2013 roku więc jeśli chodzi o wasze ulubione postacie to nie piszcze takich żeczy i wmawiacie sobie że z jakiś waszych Postaci ma nie grać,a jak do końca będzie Film wyglądał to nie wiadomo,wystarczy cierpliwośc i po jakimś czasie pewna Obsada się ujawni no i w tedy będziecie mogli marudzić,a z tego co widzę to sporo osób jest takich że nie podoba im się Film którego jeszcze nie widzieli np oceniając Film po okładce bez sensu :) a Film np nie będzie na podctawie 4 części Mortal Kombat z tego co mi się wydaje,tylko jak wcześniej wspominałem będzie kręcony od nowa i w czasach żeczywistych jeśli moje słuchy nie są mylne i są one prawdziwe pisząc o pewnych Plotkach,a co z tego wyjdzie zobaczymy dopiero w przyszłym roku więc cierpliwość się popłaca.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
deep1984_84

Przepraszam za błędny Link http://www.youtube.com/show?p=VkIoQKmEa4I&tracker=show_av

InowroclawskiWilk

Już jest.