PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200370}

Plaga

The Reaping
2007
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30656
4,4 5 krytyków
Plaga
powrót do forum filmu Plaga

Ocena filmu

ocenił(a) film na 8

Film bardzo fajny, nie spodziewałem się po amerykańskiej produkcji, że przestraszy mnie w aż tylu momentach! Jako miłośnik horrorów daję mocną 8-emkę. Małe niedociągnięcie w kwestii księdza... Hmm...

ocenił(a) film na 6
Mario_68

Zgadzam sie co do oceny. Mi film rowniez sie bardzo podobal i szczerze nie spodziewalem sie takiej koncowki, choc niektorzy moga sadzic ze mozna ja bylo przewidziec. Jakie niedociagniecia?

Amish1188

aha skoro czytam takie recenzje to chyba warto obejrzeć film. ja osobiscie jeszcze go nie widziałam

ocenił(a) film na 6
Violettelle

Krótko:- horror (ale nie gore) ze sporą domieszką thrillera- technicznie film na naprawdę wysokim poziomie jak na tą półkę (zdjęcia, plenery, efekty specjalne etc).- aktorstwo ok, nawet drewniak-Swank tym razem mi się spodobała- scenariusz na tyle typowy żeby niczym nie zaskoczyć, na tyle dobry żeby interesować do końca- końcówka dość satysfakcjonująca, możliwy sequel, ale film zarobił nieco ponad 62mln usd, a kosztował pewnie sporo biorąc pod uwagę jego poziom Generalnie polecam, nic odkrywczego ani przełomowego, ale dobrze się ogląda od początku do końca. Rzeczywiście potrafi w paru momentach lekko wystraszyć. Horror/thriller/przygodowy z całkiem ładnymi zdjęciami. Ten sequel, gdyby powstał akurat w tym przypadku obejrzałbym chętnie.Moja ocena 6+/10

Mario_68

to se włącz klątwe albo Widmo wtedy się osrasz