Ten film naprawdę wciąga. Z pozoru mogłoby się wydawać że nudny i taki przeciętny... ale mimo to jest wyjątkowy. Wg mnie dobry film to taki o którym długo się myśli już po jego zakończeniu, właśnie taka jest "Pogoda na jutro".
Polecam.
Zgadzam się. Film bardzo dobry - jednak Stuhr zna się na tym co robi.
Jeszcze całkiem niedawno polskie filmy kojarzyły mi się głównie z nudą, albo ... jakby to powiedzieć kiczem, czy czymś takim (mam na myśli głównie produkcje ala TVN - chyba wiadomo o co chodzi), ale po obejrzeniu m.in. "Dla Ciebie i ognia" moje zdanie zaczęło się zmieniać, a teraz po obejrzeniu "Pogody" zaczynam "wierzyć" w dobre polskie kino.
Film dla ciebie i ognia był ciekawy ale strasznie raziło sztuczne aktorstwo niektórych :/
Film daje nadzieję i daje do myślenia. Ukazuje polską rzeczywistość m.in. młodzież uzależniona od
internetu i nie tylko, ludzi którzy chcą coraz to nowego show aż w końcu dochodzi do tego, że pokazana
jest dziewczyna "za szkłem" która odsłania swoją prywatność, polityków którzy myślą, że jeśli kandydują
na posłów to wszystko im wolno, ale trzeba mieć nadzieję i Jerzy Stuhr doskonale nam to przedstawił.
Świetny film.
Pozdrawiam.