PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35065}
7,0 43 tys. ocen
7,0 10 1 43231
6,0 11 krytyków
The Ring Krąg
powrót do forum filmu The Ring - Krąg

Mam pytanie bo niby znam cały Ring na pamięc wszystkie części ale to pytanie chodzi za mną non stop.. a więc: DLACZEGO TE OFIARY JAK JUŻ UMARŁY TO MIAŁY WYKRZYWIONY WYRAZ TWARZY? CZY TO COŚ OZNACZA? ZA Odp. z góry dziękuje

MansonBest

Proste. Nie brały Rutinoscorbinu.

.

pred89

Czapki z głów za komentarz o Rutinoscorbinie. Dodałabym jeszcze leki osłonowe oraz dużą dawkę botoksu.

idakuehn

W książce jest to ciekawie opisane,te wykrzywienia. Myślę,że to oznaka przerażenia przerastającego ludzką wyobraźnię, symbol czegoś nadnaturalnego. Albo to nie oznacza nic, tylko ma na celu wywołanie strachu u odbiorcy filmu.

Lilith_33

Zgadzam sie w 100% z kolegą "...to oznaka przerażenia przerastającego ludzką wyobraźnię, symbol czegoś nadnaturalnego..."

jablonvioline

Z koleżanką;)
Pzdr

Lilith_33

ok, sorki...

jablonvioline

Haha, nie ma sprawy:)

użytkownik usunięty
MansonBest

to był wyraz wystraszenie ponieważ sadako nic takiego nie robiła ofiarom podchoidzła coraz bliżej i ofiary umierały ze strachu

użytkownik usunięty

albo serce im stawało

czyli wystarczyło mieć mocną psychikę, żeby nie umrzeć?? :)

użytkownik usunięty
Gelu_2

Ktoś by musiał mieć BARDZO MOCNE nerwy skoro się nie przestraszyłby dziewczyny wypełzającej z tv;)

ocenił(a) film na 10

Sadako miała moce telepatyczne i to nimi zabijała i była prawdpoodobnie półbogiem. Wy śpicie na tych filmach?

ocenił(a) film na 8
keeveek

Nie wiem, czy dobrze rozumuję ale te "wykrzywione" wyrazy twarzy oznaczać to jak Sadako sama zmarła. Co do mocy telepatycznych to w pewnym sensie tak - zabijała siłą woli.