PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=179514}
6,2 4,2 tys. ocen
6,2 10 1 4219
Wożonko
powrót do forum filmu Wożonko

Duze zaskoczenie

ocenił(a) film na 6

Naprawde świetna Polska komedia :) gromkie brawa !

ocenił(a) film na 8
kano

Zgadzam się w całości, bardzo duże i pozytywne zaskoczenie. Polecam! Świetny filmik z realiami życia w blokowisku :)

ocenił(a) film na 3
malyadik

"z realiami zycia w blokowisku" to dobre bylo rozbawiles mnie ty chyba w domkach jednorodzinnych mieszkasz bo w blokach to tak nie jest cie zapewniam

ocenił(a) film na 9
Mar_i_jusz_

odezwal sie znawca ;] ... to sie przejdz po takim blokowisku a bedziesz mial wożonko :))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
kano

Stary a bo to raz sie na inne parafie uskutecznialo wypady i co? Jakos mam wszystkie palce nos caly a wychodze z zalozenia ze kazdy musi czasem "doswiadczyc tajskiego masazu"

ocenił(a) film na 9
Mar_i_jusz_

czyli zaprzeczasz samemu sobie :) to jak to wyglada ?

ocenił(a) film na 3
kano

Wcale nie zaprzeczam jak napisalem w innym temacie mam dresy sztuk 2 niebjansko niebieskie z pomaranczowymi akcentami i atrapami kieszeni w nogawkach oraz lesno zielone wielosezonowe z kieszeniami ala americans army
na bokach do tego miszkam w bloku i zapuszczam sie w miejska gestwine na inne osiedla (taki sport extremalny) dlatego znam te "realia" i czuje sie kompetentny wyrazac opinie w bliskim memu sercu temacie a niewiernych kijem na wiare bede nawracal

pozdro dla ziomkow z jednorodzinnych domkow

ocenił(a) film na 9
Mar_i_jusz_

Smieszny gościu z Ciebie Mariuszu,ile ty masz lat 16??jeszcze powiedz ze wychodzisz w tych dresach na miasto to zleje z Ciebie konkretnie:)

ocenił(a) film na 9
gwiezdnyrybak

jak juz wczesniej pisalem poprostu prowokacja ale posmiac sie mozna ;]

b3lial

oco wam choci? dresy fajne som i wygoda w nich jak sie w dym zasówa. ja wole ciemne kolory bo krwi nie widac i czlowiek nie rzuca sie psiarni w oczy tak jak w jasnych kolorach.mar i jusz - podeslij foty swojich dresuw to sie zobaczy czy kozackie. i zbij z kolesi co sie czepili nas kroluw blokow

ocenił(a) film na 3
dzudo_honor

gwiezdnyrybaku kapke cie zaskocze bo mam ponad 20 lat (ile ponad nie podam bo sie tak dobrze nie znamy) i teraz dam ci konkretny powod do zlewy bo nie dygam wyjsc w plener odziany w tekstylia szeleszczace jak papier sniadaniowy na stołówce zakładowej, choć nie wyznaje zasady
"w pracy w domu w lesie w dresie" poprostu jak musze na chwile gdzies wyskoczyc to nie bede sie pacykowal patrzyl czy mi do butow pasuje pulower i czy metroseksualna fryzurka na wietrze sie nie poszarpie.
Nie woze sie szeroko jak kolesie w dresie
bo to jakas sekta
jak widze takich wsiurow dre sie nie szeptam
I mnie tak samo jak ciebie irytuje taka grupka parkometrow stojaca na rogu machajaca nie łapami a najczesciej łansuszkiem z kluczami i dzien w dzien uskuteczniaja proceder stosowania neologizmow

I zeby nie bylo offtopu nie bardzo wiem do czego mial bym prowokowac i bez tego dyskusja sie nam kwieciscie rozwija i w miare poziom trzyma poprostu nie urzekła mnie ta historia i sposob jej wykonania nie mowie ze zrobil bym lepiej moze teksty bym lepsze im napisal ale to nie jest pewne takie moje wewnetrzne przeczucie

Pozdrawia was pięknie ubranych człowiek w dresie.

ocenił(a) film na 9
Mar_i_jusz_

to jestes dresem czy nie jestes??? bo to ze dresy nosisz nei robi z Ciebie dresa ... a ja nadal twierdze ze filmik calkiem fajny a osoby pokazane w nim idealnie pasuja do tej subkultury ( nie za ynteligjentni )

ocenił(a) film na 3
b3lial

Ja siebie nie uwazam za dresa a jak mnie postrzegaja inni to mnie serdecznie p..doli nie mnie to oceniac czy jestem czy nie wracajac do filmu
czyli mnie nie pozostaje twierdzic nic innego jak to ze film jest niedopracowany moze tak to okresle i wlasnie w tej inteligencji jest najwiekszy problem bo zagrac idiote to nie jest prosta sprawa jak by sie moglo wydawac.

ocenił(a) film na 9
Mar_i_jusz_

no raczej jakiegos duzego budzetu tu nie bylo , jest to komedia i raczej nie musimy niewiadomoczego wymagac :) ale idzie sie posmiac

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
pipunia

Ja tam się strasznie zawiodłem po tym filmie. Myślałem, że lepiej będzie pokazane prawdziwe oblicze "dresów". Daję temu filmowi 2, tylko za sceny (były 2), w których słychac było tytułowe "wożonko"