Dzisiaj o "równych" porach pokazywane sa filmy dwóch wybitnych rezyserów.Moje pytanie
brzmi: Który polecacie "Zakładnik" czy"Przyladek strachu".Dodam ze obydwu nie ogladałem.
Bo inaczej wybrałbym genialny "Telefon" ale widziałem go juz pare razy.:D
Trudna decyzja. Ja bym wybrał obydwa:) Mam wrażenie że w Zakładniku więcej akcji, za to Przylądek strachu trzyma bardziej w napięciu. Mój dzisiejszy nastrój zdecydowanie lepszy na Zakładnika.
Powiem tak: mam kiepską pamięć, co pozwala mi oglądać filmy n razy ciesząc się jakbym oglądał je pierwszy raz :-) Zarówno Zakładnik jak i Przylądek Strachu są warte obejrzenia, trzymają w napięciu i na pewno są lepszą opcją niż Telefon. Przylądek Strachu chyba częściej leci w TV, no ale jest na jedynce, więc wrażenia nie przerwą Ci irytujące reklamy. Zatem ogladaj Przylądek Strachu na jedynce, a Zakładnika nagraj i przewiń sobie spokojnie reklamy :-)
Nie jestem fanem Toma Cruise, ale Zakładnik to bardzo porządny film sensacyjny.
Mam ten sam dylemat chociaż oglądałem ‘’Zakładnika’’ a z kolei ‘’Przylądka Strachu’’ nie to nadal się zastanawiam co obejrzeć nie wątpliwie ‘’Zakładnik’’. To świetny film jeden z moich ulubionych zresztą Tom Cruise zagrał w nim rewelacyjnie. Osobiście polecam film Mann’a ale to oczywiście twój wybór o Przylądku też wiele dobrego słyszałem. Wybór należy od ciebie ;)
Nie da się ukryć że decyzja nie jest prosta, obie pozycje są absolutnie obowiązkowe , rebus ten rozwiązał bym jednak obejrzeniem "Zakładnika" może dlatego, że jest filmem nowszym . Myślę, że nie powinno być jakiegoś kłopotu z załatwieniem sobie tego drugiego filmu. Możliwości jest max !
Ja Ci polecam "przylądek strachu" samo to, że film nakręcił Martin Scorsese mówi za siebie no i świetna rola wg. mnie DeNiro oraz Nicka Nolte. Ogólnie powiem, że to powalone zazwyczaj w soboty leci jakiś shit albo bajki puszczają bądź jakieś posrane show czy inne teleturnieje itd. a tu przychodzi sobota i nagle 3 dobre filmy na 3 czołowych stacjach i człowiek ma dylemat :/