Szukam tytułu pewnej francuskiej komedi gdzie pewnemu studentowi odmówiono wizy i jedynym wyjściem jest wyjście za mąż. Tak się składa że przed urzędnikami musi z kolegą udawać że jest gejem
Hej, poszukuję serialu w realiach SF, rodzina na obcej planecie, dzieciak rozbił małego drona i zabił stwora ptakopodobnego. Następnie ten niby ptak został wskrzeszony przez innego stwora czteronożnego itp...
Szukam serialu, który zawiera scenę rozgrywającą się podczas meczu szkolnego na wolnym powietrzu. Dzieciaki i ich rodzice beztrosko spędzają czas, gdy nagle słychać dziwne dźwięki i chmury na tle pogodnego nieba zaczynją rozbłyskiwać silnym światłem. Tak jaby jakieś duże obiekty wchodziły w zemską atmosferę. Wywołuje...
więcejGdzie zniknął paradokument "Ktoś tu kłamie?"
https://www.filmweb.pl/serial/Kto%C5%9B+tu+k%C5%82amie-2025-10092289/contribute/ seriestitle/8248458/4
Od 10 maja serial będzie na kanale Antena HD. Wiadomo, że niektórych wspomnień o serialach z dzieciństwa lepiej sobie nie psuć ponownym oglądaniem ale ja z miłą chęcią znów zasiądę przed ekran by sobie przypomnieć ten kultowy serial.
Oglądam właśnie serial Everwood z matką (Chciała go oglądać ) Czy zna ktoś podobne seriale (Poza: Doktor Hart, Virgin River i Przystankiem Alaska bo to już widziałem) ?
Bodajże Czas Honoru, ale nie jestem pewien. Ssman daje Polakowi karabin i rozkazuje mu rozstrzelać swoich rodaków. Ten odmawia i kieruje broń w ssmana strzelając do niego. Niestety okazuje się że to były ślepaki. Ssman wyciąga karabin z prawdziwymi nabojami i zabija Polaka oraz jego rodaków. Co to był za serial i...