Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej! Bardzo proszę o pomoc bo już dłuższy czas nie mogę znaleźć bajki którą uwielbiałam w dzieciństwie. W bajcie królewna blondynka - z kolorowymi pasemkami (chyba różowa sukienka) miała magiczne włosy z których mieszkały jakby elfy i zawsze gdy coś się działo wzywała je by jej pomagały. Mieszkała w Królestwie Pięknych...

więcej

Witam oglądałem kiedyś zwiastun pewnego filmu
Chodzilo w nim oto ze były 2 przyjaciółki ktore ćwiczyły gimnastykę i chcialy trafic do znanej uczelni
Ale jedna z nich złamała/zwichneła sobie noge i juz nie mogla ćwiczyć dalej i zaczęła tańczyć.

jak w tytule, jest błąd z datą premiery ale nie mogę znaleźć nigdzie supportu filmwebu a do tych co to zrobili nie mg napisać bo nie mam 10pkt </3

Dobrze, może jestem upośledzony, ale tego nie wiem. Przydałaby mi się ta wiedza, żeby przypadkiem nie zaniżać czy nie zawyżać oceny kogoś. Chodzi mi o to jak oceniać:

- aktorstwo - chodzi o to, jaka była postać, czy na przykład nie była drętwa (jeśli by się dało, to czy mógłby ktoś podlinkować porównanie słabego...

Witam poszukuje filmu o dwóch wampirach jedyne co pamiętam to w tym filmie był na początku pogrzeb w słoneczny dzień potem jakiś gość przyjechał samochodem i chciał coś wykopać i go ugryzł wampir potem cała akcja działa się w jakimś klasztorze z grupą przyjaciół. Pamiętam że w tym filmie dziewczyna która przemieniła...

więcej

Pomożecie? :-) Stary film- człowiek wchodzi do studia TV (USA) i w programie na żywo zaczyna mówić, co myśli. Ponieważ to się spodobało, pozwalają mu przychodzić i mówić, co myśli. Pewnego razu chciał opowiedzieć o czymś, czego- według właściciela stacji- nie powinien ujawniać. Właściciel przekonuje go do milczenia...

Obejrzałem ostatnio Legendę korry i powiem szczerze że był to naprawdę bardzo dobry serial i szkoda że tak szybko się skończył a więc czy może ktoś z was zna jakiś dobry serial tak na zabicie czasu nie jestem wymagający ( tylko proszę nie pierwsza miłość i w tym podobne )

Jest to film obyczajowy. Kiedyś wyemitowała go tvp w cyklu "Okruchy życia". Opowiada o tym jak jakiś kryminalista zabił małą dziewczynkę. Gdy ujęła go policja okazało się, że jest samotnym ojcem i mieszka ze swoją małą córką oraz ze swoją matką. Sąd skazał go na karę śmierci, a ponieważ nie miał komu oddać swojej córki...

więcej

Jedyne co pamiętam to to że był podzielony na dwie lub trzy części i oparty był na jakiejś książce.

Hej, szukam kogoś, kto posiada polskie napisy do tego filmu, tudzież byłby w stanie stworzyć takowe. Szukam bezskutecznie od kilku lat i nic z tego. Z góry dzięki za odpowiedź!