Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzisiaj o godz. 20.20 w tvp kultura puszczają wspaniały
https://www.filmweb.pl/film/W+kr%C4%99gu+mi%C5%82o%C5%9Bci-2012-652964
jeżeli ktoś nie miał okazji, a siedzi przed telewizorem to polecam, ja oglądałem niedawno więc celowo sobie odpuszczę, ale proszę mi wierzyć, warto!!!!

Siemanko, ostatnio przypomniał mi się film, który oglądałam dosyć dawno. Nie mam pojęcia, jaki to jest gatunek, ale gdzieś przy końcu na podwórku stało rodzeństwo (brat i siostra), dzieci, i stały one przed jakimś chyba statkiem kosmicznym, z którego wyszedł gościu w długiej szacie (chyba kosmita jakiś .-.), no i...

Szukam filmu o uczniu bodajze pisze do szkolnej gazetki i musi przy tym znaleźć złodzieja szkolnych egzaminów albo odpowiedzi do nich poznaje potem dziewczyne z ktora sie całował lecz okazuje sie ze to ona stoi za tym zniknieciem egzaminow

Witam szukam tytułu filmu końcówka lat 90 , scena którą najbardziej zapamiętałem to że pewna kobieta zostawiła w nocy auto przed sklepem w którym było dwoje dzieci i to auto zostało skradzione ona widząc to ruszyła w pościg odnalazła to auto pod pewnym domem
gdy zadzwoniła do drzwi to te drzwi zostały uchylone przez...

więcej

Jakiś czas temu szukałem azjatyckiego akcyjniaka, dokładnie to jest ten film https://www.youtube.com/watch?v=iDVS1a8T6-E
Czy ktoś się orientuje pod jakim tytułem był on puszczany na TV 4 ?

Potrzebuję tytułu filmu w którym grupa znajomych wyjeżdża, z tego co pamiętam to na wieczór kawalerski albo urodziny jednego z nich. Po drodze okazuje się że coś poszło nie tak trafiają do więzienia, generalnie mają dziwne ale śmieszne przygody. Na sam koniec okazuje się że wszystko było ukartowane. Trochę mało...

Akcja działa się na pokładzie samolotu. Były turbulencje, pasażerowie i załoga byli poprzypinani pasami do siedzeń. Nagle wózek z jedzeniem ruszył alejką między siedzeniami, jechał prosto na stewardessę, która nie mogła odpiąć pasów. Udało się jej to w dosłownie ostatniej chwili. Zeskoczyła z fotela i wózek uderzył w...

więcej

Witam . potrzebuje pomocy w znalezieniu filmu . wydaje mi się że jest z lat 90 USA. co pamiętam to chyba pierwszą scenę. gdzie facet w okularach typu pracownika biurowego .. szczupły grający główną rolę wchodzi do fast foodu i nie pamiętam czy nie doczekał się zamówienia czy też trwało długo ale coś się stało i nie do...

więcej

Nastolatka blondynka zabiła całą swoja rodzinę . Upozorowała napad. Film na faktach . Lata 80-90

W garażu, w jednym z domów zostały znalezione zwłoki mężczyzny z odstrzeloną głową i bronią. Z początku stawiano na samobójstwo ze względu na alkoholizm tego gościa, ale okazało się, że ktoś go zabił. Chyba też jakaś głowa bałwana była mu przytwierdzona. Dalej nie wiem, jaki tytuł? Thriller/Horror.